Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dăianu, BNR: „O nouă criză mondială se profilează în viitorul apropiat“. Care este punctul nevralgic al României

Publicat:

Economia mondiala ar putea intra in perioada urmatoare intr-o noua recesiune, insa nu de amploarea celei din 2007-2009, a spus miercuri , membru in Consiliul de Administratie al a Romaniei (BNR).

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

INFLAȚIE ȘI ECONOMIE BNR a pastrat dobanda cheie

10:25, 14.05.2024 - Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei a decis, luni, 13 mai, sa mentina rata dobanzii de politica monetara la nivelul de 7% pe an, valoare stabilita... The post INFLAȚIE ȘI ECONOMIE BNR a pastrat dobanda cheie first appeared on Informatia Zilei .

Noi decizii ale BNR in ce priveste politica monetara

15:56, 13.05.2024 - Consiliul de administratie al Bancii Nationale a Romaniei, intrunit in sedinta de astazi, 13 mai 2024, a luat hotarari in ce priveste rata dobanzilor. Astfel, Consiliul de administratie al Bancii Nationale a Romaniei, intrunit astazi, 13 mai 2024, a hotarat mentinerea ratei dobanzii de politica monetara…

Inundațiile record au dezvaluit vulnerabilitatea Dubaiului. Pagube uriașe pentru economia mondiala dupa ce viața 's-a oprit' in orașul luxului (analiza)

10:56, 23.04.2024 - Precipitații abundente, furtuni și inundații pe scara larga au lovit sud-vestul Asiei, in special Emiratele Arabe Unite, provocand pierderi economice semnificative, estimate la sute de milioane de dolari, arata analiștii din cadrul XTB, companie de tip fintech, care ofera investitorilor acces instantaneu…

Cristian Popa (BNR) spune ca o reducere de dobanda din partea BNR in luna mai nu este o certitudine

09:46, 17.04.2024 - Banca Nationala a Romaniei ar putea avea nevoie de mai mult timp pentru a decide prima reducere a costului creditului din ultimii trei ani, deoarece inflatia nu incetineste atat de rapid pe cat se prognoza iar riscurile raman ridicate, a declarat Cristian Popa, membru in Consiliul de Administratie al…

BNR face predicții fierbinți: Inteligența artificiala poate scadea inflația!

21:55, 09.04.2024 - Inteligenta artificiala ar putea fi un factor crucial in ameliorarea presiunilor inflationiste prin optimizarea si cresterea eficientei, a afirmat, marti, Cristian Popa, membru in Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei.

POLITICA MONETARA IN ROMANIA BNR a decis sa mențina dobanda cheie la 7% pe an

16:50, 05.04.2024 - Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei a decis, pe 4 aprilie, sa mentina rata dobanzii de politica monetara... The post POLITICA MONETARA IN ROMANIA BNR a decis sa mențina dobanda cheie la 7% pe an first appeared on Informatia Zilei .

BNR ia noi hotarari pentru a remedia problemele de politica monetara

16:15, 04.04.2024 - Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei a decis, joi, sa mentina rata dobanzii de politica monetara la nivelul de 7% pe an, informeaza banca centrala printr-un comunicat.

BNR: Fondurile europene ne ajuta sa scapam de recesiune!

11:50, 07.03.2024 - Romania a reușit sa evite recesiunea, potrivit lui Cristian Popa, membru al Consiliului de Administrație al Bancii Naționale a Romaniei (BNR), datorita fondurilor PNRR. Aproximativ 3,6% din totalul cheltuielilor de investiții publice, care au reprezentat 5,9% din PIB, au fost acoperite de fonduri europene,…


Ce parere ai despre aceasta stire?