Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cupa Davis România-Slovacia: România poate trece, astăzi, în avantaj. Când joacă Tecău şi Mergea

Publicat:

Romania - Slovacia e 1-1 dupa primele doua partide disputate la Mamaia. Marea surpriza a fost furnizata de Marius Copil (180 ATP), cel care a reusit sa-l invinga pe (126 ATP), dupa un meci-maraton de aproape patru ore, dupa cum „Adevarul“ a explicat aici.

Daca romanii au fost outsideri in ambele intalniri de vineri, in schimb, astazi, cuplul Tecau - Mergea are prima sansa in duelul cu perechea formata din Martin si Zelenay.
O eventuala victorie pentru Tecau si Mergea ar face ca, inaintea partidelor de duminica, Romania sa ajunga la un punct de victorie.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vasile Banescu s-a dezlanțuit dupa victoria lui Nemo la Eurovision: Marea strategie a Diavolului!

15:26, 12.05.2024 - „Victoria lui Nimeni (Nemo), una zdrobitoare asupra firescului, una insultatoare la adresa Muzicii”, afirma purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane a BOR, Vasile Banescu, dupa ce elvetianul Nemo a castigat Eurovision cu o melodie despre calatoria lui de autodescoperire ca persoana non-binara.

Ana Bogdan: „Victoria cu Ucraina e cea mai mare bucurie pe care am trait-o pe teren“

11:30, 18.04.2024 - Echipa Romaniei s-a calificat in premiera la turneul final al Billie Jean King Cup, dupa ce a invins Ucraina cu scorul de 3-2, sambata trecuta, la Florida, printr-un punct adus la dublu de perechea Ana Bogdan/Jaqueline Cristian. Romania a reusit o revenire spectaculoasa dupa ce a fost condusa cu 2-0…

Cine are sectoarele de plaja din Mamaia și Constanța. Suprafețele inchiriate de firma lui Hagi și organizatorii Neversea

14:00, 10.04.2024 - Pe 1 mai incepe oficial sezonul estival. „Adevarul” a obținut de la Apele Romane situația completa a sectoarelor de plaja inchiriate in Mamaia și Constanța, ce firme le-au inchiriat, ce suprafețe și care este durata contractelor.

Simona Halep, revenire in Romania cu zambetul pe buze: „Adevarul a ieșit la suprafața”

10:00, 07.03.2024 - Fostul lider mondial a revenit pe meleagurile romanești, dupa perioada petrecuta in Dubai. Vizibil incantata de victoria obținuta in procesul desfașurat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, jucatoarea de tenis a aterizat in București in mijlocul nopții.

Simona Halep, dupa decizia TAS: „Am crezut tot timpul ca adevarul va ieși la iveala”

12:35, 06.03.2024 - Pe data de 5 martie, dupa verdictul TAS, Simona Halep a venit cu prima reacție. Sportiva este in culmea fericirii pentru ca in sfarșit, i s-a facut dreptate. Citește și: Ce despagubiri va primi Simona Halep dupa victoria uriașa la TAS Simona a precizat ca niciodata nu și-a pierdut convingerea ca se…

Cum a reacționat Patrick Mouratoglou, dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep. Mesajul antrenorului de tenis a starnit un val de reacții pe internet: „Adevarul a invins”

09:45, 06.03.2024 - Dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a scris și un mesaj pentru victoria obținuta de sportiva noastra. Iata care a fost mesajul antrenorului, care a general un val de reacții in mediul online!


Ce parere ai despre aceasta stire?