Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum va arăta pietonala de pe Kogălniceanu și parcarea subterană de pe strada Universității FOTO EXCLUSIV

Publicat:

O simulare 3D efectuata de arhitecți prezinta modul în care va arata dupa pietonalizare, dar și dupa construcția parcarii subterane de pe strada Universitații.

Pietonala ar urma sa porneasca de la strada Universitații și sa continue pâna la , de lânga liceul Șincai.

Strada Kogalniceanu ar putea fi pavata cu piatra cubica dupa modelul , iar în jurul statuii Sfântului Gheorghe ar putea fi amenajata o fântana.

Situație…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu dubița cautand parcarea subterana din piața cea noua a Catedralei

09:40, 18.05.2024 - Da, ideea este imprumutata, de fapt totul este imprumutat. Chiar și administrația aradeana care și-a sarbatorit ziua vineri, 17 Mai, in piața cea noua care... The post Cu dubița cautand parcarea subterana din piața cea noua a Catedralei appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Un barbat, rapit din parcarea subterana a unui bloc! Polițiștii din București sunt in alerta / FOTO

22:05, 02.05.2024 - Intr-un eveniment șocant care a avut loc in București, un barbat a fost rapit din parcarea subterana a unui bloc. Incidentul a avut loc intr-o zona rezidențiala, punandu-i pe polițiștii din București in alerta. Autoritațile investigheaza intens acest caz.

Alerta in București! Barbat rapit din parcarea subterana a blocului, polițiștii au intervenit de urgența

20:20, 02.05.2024 - Alerta in București! Barbat rapit din parcarea subterana a blocului, polițiștii au intervenit de urgențaPolițiștii bucureșteni au intervenit de urgența, joi, dupa ce un barbat a fost rapit din parcarea subterana a unui bloc din Sectorul 1.  Potrivit surselor STIRIPESURSE.

Deputatul Suciu a parcat ca un „bizon”

13:01, 17.04.2024 - Parcarea autoturismelor pe pistele de biciclete este interzisa! Nu și pentru deputatul Suciu! Daca pe Șincai unii șoferi iși parcheaza cuminți autoturismele pe marginea carosabilului, paralel cu trotuarul, așa cum se poate vedea și in fotografie – dovada graitoare, un BMW negru este parcat de-a curmezișul,…

Clujul Alege. Dezbatere electorala pe noua pietonala Universitații: „Nu avem mai multe mașini decat orașele europene/ Clujenii trebuie incurajați sa nu le mai utilizeze in oraș”

15:10, 12.04.2024 - Continue reading Clujul Alege. Dezbatere electorala pe noua pietonala Universitații: „Nu avem mai multe mașini decat orașele europene/ Clujenii trebuie incurajați sa nu le mai utilizeze in oraș” at Info real.

EDITORIALUL DE MARȚI – Gheorghe SCORȚAN – Niscai bube pe avere!

09:00, 02.04.2024 -    E dificil sa-ți imaginezi ca partide importante ale portativului politic autohton, cum sunt PNL și PSD, nu sunt capabile sa dea naștere unei minime strategii de lansare a unui candidat. Nicidecum, unul oarecare. Ci, unul important, cum este cel care vizeaza primaria capitalei. Un candidat care, cum…

Trafic de droguri in parcarea subterana unui centru comercial, din municipiul Constanta

17:05, 27.03.2024 - Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta, impreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. ndash; Serviciul Teritorial Constanta, au documentat activitatea infractionala a 4 persoane, cercetate pentru savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de risc si mare risc si efectuarea…

Exercițiu de noapte pentru intervenția la un incendiu in parcarea subterana a SUPERNOVA Bacau

23:41, 29.02.2024 - In aceste momente, forțele de intervenție ale Detașamentului Bacau desfașoara un exercițiu de noapte de amploare, simuland o situație de urgența provocata de un incendiu in parcarea subterana a centrului comercial SUPERNOVA. Scenariul testat vizeaza eficacitatea și promptitudinea intervenției in cazul…


Ce parere ai despre aceasta stire?