Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să-ți atingi obiectivele în doar 6 săptămâni de antrenament (PUBLICITATE)

Publicat:

Poate una dintre cele mai dese intrebari pe care un instructor de fitness le primește este: ”cum imi ating rapid obiectivele?” Raspunsul este, aproape de fiecare data ca: ”pentru obiective indraznețe este nevoie de timp”. Dar cat timp?Sa luam urmatorul exemplu: Suntem la inceput de aprilie, iar pana cand ne vom petrece timpul pe plajele insorite de la noi sau din strainatate nu mai este foarte mult. Am avea la dispoziție circa 2-3 luni pentru un summer body perfect. Insa, cel mai adesea, clienții salilor de fitness iși doresc rezultate mult mai rapid de atat, pentru ca, nu-i așa, traim in secolul…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sportivii romani au obtinut rezultate de exceptie, 21 de clasari pe podium, in prima zi de participare la Campionatul European de Culturism si Fitness 2024

12:55, 03.05.2024 - Sportivii romani au obtinut rezultate de exceptie, 21 de clasari pe podium, in prima zi de participare la Campionatul European de Culturism si Fitness 2024, competitie care se desfasoara la Santa Susanna, in Spania, conform news.ro.

Banc: „De ce iși cumpara femeile genți scumpe, de fapt?”. Raspunsul te va face sa razi in hohote

09:41, 18.03.2024 - Este luni și ne aflam la inceputul unei noi saptamani, iar pentru asta noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Președintele ICCJ: Se pare ca in anul 2023 s-au facut nu doar eforturi, dar și progrese. Incurajam Direcția sa iși atinga obiectivele propuse pentru anul 2024

12:15, 26.02.2024 - Președintele instanței supreme, Corina Corbu, arata ca DNA a avut o activitate notabila in anul 2023 și ca s-a axat pe rafinarea anchetelor derulate. „E pentru prima oara cand particip la un astfel de eveniment. Intre ICCJ și DNA este o legatura strict constituționala care se rasfrange in activitatea…

Ghicitoarea zilei: "Ce este plin de gauri, dar in același timp plin de apa?". Sigur nu știi raspunsul

20:55, 22.02.2024 - Este joi și ne aflam aproape de finalul unei noi saptamani. Pentru ca este weekend, noi vrem sa te inveselim in aceasta seara, așa ca am pregatit cele mai tari ghicitori din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune ghicitori ale acestei saptamani!

Ghicitoarea zilei: "Cand nu e acasa, e un semn. Cand este acasa, e un sunet. Ce este?". Sigur nu știi raspunsul

20:25, 18.02.2024 - Este duminica și ne aflam in ultima zi a acestei saptamani. Pentru ca maine este luni și incepe o noua saptamana, noi vrem sa te inveselim in aceasta seara, așa ca am pregatit cele mai tari ghicitori din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune ghicitori ale acestei saptamani!

Ghicitoare: "Ce se afla intre Soare si Pamant?". Care este raspunsul?

19:30, 17.02.2024 - Este sambata și ne aflam la finalul unei noi saptamani. Pentru ca este weekend, noi vrem sa te inveselim in aceasta seara, așa ca am pregatit cele mai tari ghicitori din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune ghicitori ale acestei saptamani!

Raspunsul lui Putin, din interviul cu Carlson, care da insomnii liderilor lumii: „Inca nu ne-am atins obiectivele”

07:05, 11.02.2024 - In interviul cu Carlson, Putin a transmis mai multe mesaje comunitații internaționale. Specialiștii de la portalul european EU vs Disinfo au „tradus” astfel unul dintre raspunsurile-cheie ale președintelui: „Vom ucide, vom viola și vom distruge Ucraina pana cand cineva ne va opri”.

Ghicitoarea zilei: "Sunt plin de gauri, dar sunt puternic ca oțelul. Ce sunt eu?". Sigur nu știi raspunsul

18:45, 08.02.2024 - Este joi și ne aflam la finalull unei noi saptamani. Astfel, vrem sa te inveselim in aceasta seara, așa ca am pregatit cele mai tari ghicitori din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune ghicitori ale acestei saptamani!


Ce parere ai despre aceasta stire?