Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să obţii gene de cinci ori mai lungi cu ajutorul pudrei pentru bebeluşi

Publicat:

Ochii sunt oglinda sufletului, de aceea trebuie sa le acorzi o mare atentie în machiaj. Pentru a obtine gene lungi si dese ai nevoie de un rimel simplu si de pudra pentru bebelusi.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa pui în palma putina pudra pentru bebelusi si sa o aplici pe gene cu ajutorul unui rimel simplu. Efectul este incredibil, iar ochii tai o sa fie în centrul atentiei oriunde te-ai duce.

Toate detaliile le vedeti în clipul de pe .

L.F.

Foto: Hepta

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Obții și alte venituri in afara de salariu? Atunci mai ai doar 7 zile la indemana ca sa nu intri in „atenția” ANAF

11:40, 20.05.2024 - Termenul limita este 27 mai. Tot pana atunci, salariații care vor sa sprijine un ONG pot trimite formularele. Andreea Gheorghe, consultant fiscal, spune care sunt formulare ce trebuie depuse la ANAF. „Daca ne referim strict la persoanele fizice, intr-adevar, cele mai importante formulare sunt cele doua…

Care este trucul simplu prin care obții un cozonac cu aspect lucios

22:45, 03.05.2024 - Multe gospodine ung cozonacii cu galbenuș de ou și lapte, insa secretul ca aceștia sa iasa lucioși este cu totul altul, conform Antena 3.Cozonacul este nelipsit de Paște de pe masa romanilor, motiv pentru care gospodinele se straduiesc sa obțina cel mai bun rezultat.

Razboi in Ucraina, ziua 788. NATO si UE saluta ajutorul in valoare de 61 de miliarde de dolari pe care SUA il ofera Ucrainei

00:06, 21.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 788. Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, a salutat aprobarea de catre Camera Reprezentantilor a pachetului de ajutor mult asteptat pentru efortul de razboi al Ucrainei in fata Rusiei.

Barbatul disparut intr-un lac din Hațeg, cautat cu ajutorul Inteligenței Artificiale

15:05, 16.04.2024 - Cautarile sunt efectuate inclusiv cu ajutorul unui  tip de sonar de ultima generație, bazat pe tehnologia care foloseste inteligenta artificiala. Operațiunile sunt ingreunate de temperatura scazuta a apei, iar apa lacului de 19 metri adancime ofera o vizibilitate redusa, potrivit ISU Hunedoara.Victima…

AVANGARDA, CU IONUȚ VULPESCU. INVITAT: TUDOR GIURGIU. „Efectul cel mai important e ca schimbi niște destine și lași niște destine. Lași ceva in urma”

16:10, 15.04.2024 -   Ochii lui vad lumi la care nu ne-am fi gandit vreodata; lumile care nu sunt de suprafața, interioarele conștiinței și emoțiilor care ne fac protagoniști ai vieții atat la nivelul istoriei mari, cat și la nivelul istoriilor personale, intime, de multe ori traumatice. Așa face Tudor Giurgiu arta: din…

Tanarul din Timișoara, care a murit in salonul de tatuaje, a baut șapte energizante inainte de tragedie. Baiatul s-a stins sub privirea terifiata a prietenului: ”Si-a dat pur si simplu ochii peste cap”

14:50, 13.04.2024 - In urma cu o zi, un tanar de 23 de ani a murit subit intr-un salon de tatuaje. O posibila cauza decesului a fost stabilita, in urma cu puțin timp. Baiatul a baut șapte energizante inainte de tragedie. Totul s-a intamplat sub privirile prietenului sau tatuator.

David Cameron avertizeaza ca SUA pun in pericol securitatea occidentala daca intarzie ajutorul pentru Ucraina

17:45, 08.04.2024 - SUA risca securitatea occidentala intarziind ajutorul pentru Ucraina, va avertiza ministrul de externe britanic David Cameron cu prilejul unei vizite la Washington, relateaza luni DPA, potrivit Agerpres. 

Billie Eilish, Nicki Minaj, Taylor Swift și mulți alți artiști cer sa fie protejați de abuzurile create cu ajutorul AI

15:05, 03.04.2024 - Peste 200 de muzicieni de renume au semnat o scrisoare deschisa solicitand protecție impotriva utilizarii inteligenței artificiale pentru imitarea vocilor artiștilor. Printre semnatari se numara nume cunoscute precum Billie Eilish, J Balvin, Nicki Minaj, dar și legende ale industriei, cum ar fi Stevie…


Ce parere ai despre aceasta stire?