Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum menţinem alimentele proaspete mai mult timp. Trucuri simple, uşor de aplicat acasă de către orice gospodină

Publicat:

Sfaturile pot fi gasite in volumul ”100 de retete de aperitive si gustari” scris de Aurelia Lazarescu si publicat la din Bucuresti.   Painea se mentine moale in pungi de plastic cu gaurele pentru aerisire. Se poate pastra si intr-un vas acoperit.    Branza se pastreaza cel mai bine sub un clopot de sticla. Se mai poate pastra fara sa prinda o crusta intr-un servet umezit cu apa sarata sau otet. Carpa se spala zilnic.    Untul poate fi mentinut proaspat in congelator sau intr-un vas cu apa sarata.    Maslinele se pastreaza la rece dupa ce le-am…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu miere și branza. Desertul ideal pentru masa de Paște

23:55, 02.05.2024 - Cu sarbatorile de Paște apropiindu-se cu pași repezi, gospodinele cauta mereu noi și delicioase opțiuni pentru a imbogați masa festiva. Va prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu miere și branza. Desert ideal pentru zilele de sarbatoare.

Rețeta de drob de miel de la chef Sorin Bontea. Tehnica diferita folosita de bucatar, pentru un gust delicios

21:00, 25.04.2024 - Drobul nu poate lipsi de pe masa de Paște, fiind un preparat tradițional care simbolizeaza bucuria acestei sarbatori. Este un aperitiv apreciat de catre toata lumea datorita gustului sau delicios și faptului ca este ușor de preparat. Anul acesta, poți incerca o rețeta inedita oferita de celebrul chef…

Cele mai bune gustari pe care le poți consuma fara sa iei in greutate. Recomandari utile de la nutriționiști

10:45, 22.04.2024 - Exista alternative sanatoase, care sunt sațioase, dar și favorabile gestionarii greutații. Ți-am pregatit o lista de gustari pe care le poți consuma fara sa te ingrași. Afla care sunt recomandarile specialiștilor in nutriție.Cele mai bune gustari pe care le poți consuma fara sa iei in greutateSupraalimentarea…

VIDEO | Secrretul painii de casa care nu ingrașa și o rețeta inedita de supa crema de roșii, dezvaluite de fratele Daniel, de la Manastirea Slanic

14:35, 20.04.2024 - BUCATE MANASTIREȘTI… Painea de casa, framantata cu drag și cu rabdare, este cea mai buna și mai sanatoasa, spun viețuitorii manastirilor, acolo unde bucatele preparate cu mare grija, in murmur tainic de rugaciune și doar din ingrediente naturale, fac adevarate minuni pentru trup, dar și pentru suflet.…

Ce fel de paine nu-i lipsea lui Ceaușescu de pe masa și de unde era adusa special pentru el, cu avionul. Cum se prepara - VIDEO

09:16, 17.04.2024 - Unul dintre aceste alimente este și ”Pita de Pecica”, painea preferata a lui Ceaușescu, care ar fi fost adusa special pentru dictator din județul Arad la București, cu avionul, cu o cursa speciala, saptamanal, doar pentru ca acesta și familia sa sa aiba paine proaspata pe masa. Acest animal NU trebuia…

Cum pacalești creierul in Postul Paștelui? Cu ce inlocuiești ouale, untul și branza

15:25, 18.03.2024 - Cu ce inlocuiești ouale, untul și branza in post Exista cateva alimente de post care pacalesc creierul si le imita pe cele de dulce, astfel incat cei care tin post sa treaca mai usor peste aceasta perioada.Nevoia de lapte din perioada postului poate fi foarte usor inlocuit cu laptele de ovaz, migdale,…

Pogacele cu branza și unt. Rețeta pentru gustari delicioase

11:15, 11.03.2024 - Rețeta se prepara ușor, din ingrediente simple și foarte accesibile, iar pogacelele ies moi și pufoase, dar și foarte gustoase.Aceste pogacele de casa pot fi preparate și pentru pauza de masa de la birou. Sunt ideale și pentru momentele cand vin prietenii in vizita și stați la povești sau urmariți emisiunea…

dei și trucuri utile pentru a face cea mai buna rețeta de mucenici fierți

21:50, 07.03.2024 - In Romania, gospodinele prepara doua tipuri de mucenici, cei moldovenești și cei muntenești. Primii arata ca un colac cu miez de nuca si miere, iar cei muntenești sunt fierți in apa cu mirodenii si nuca. In randurile de mai jos iți dezvaluim secretul mucenicilor muntenești.Multa lume nu știe cata apa…


Ce parere ai despre aceasta stire?