Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a reacționat fosta soție a lui Orlando Bloom la vestea că a devenit din nou tătic / FOTO

Publicat:

In urma cu trei zile, și au facut marele anunț. Cei doi au devenit parinții unei fetițe, pe care au botezat-o . Printre cei care le-au transmis mesaje in mediul online se numara și , fosta nevasta a actorului, cu care mai are un fiu.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Deea Maxer și Robert Drilea s-au desparțit?! Detaliile care o dau de gol pe fosta soție a lui Dinu Maxer!

09:10, 29.04.2024 - Ar fi aparut probleme in relația Deei Maxer cu Robert Drilea! S-a zvonit ca cei doi nu ar mai forma un cuplu, iar acum mai multe detalii ii dau de gol! In luna aprilie au aniversat un an de la relație, dar iata ca totul ar fi ajuns la final.

Cum arata la 57 de ani Luana, fosta soție a lui Cabral. „Nici grasa n-am fost”

09:50, 21.04.2024 - Inainte de povestea de dragoste pe care o traiește alaturi de Andreea, Cabral Ibacka a fost casatorit cu Luana, alaturi de care are o fiica, Inoke, in varsta de 20 de ani. Chiar daca anii au trecut, fosta soție a lui Cabral este in continuare in cea mai buna forma, chiar și la 57 de ani.

(VIDEO) O.J. Simpson a murit la 76 de ani de cancer

07:41, 12.04.2024 - O.J. Simpson, jucator de fotbal și actor legendar, acuzat ca și-a ucis fosta soție, a murit la 76 de ani, potrivit Ap News. O.J. Simpson a fost achitat de acuzațiile ca și-a ucis fosta soție și pe prietenul ei intr-un proces care a hipnotizat publicul. Procesul a scos la iveala diviziuni in materie…

Dupa luni intregi de tacere, fosta sotie a lui Catalin Bordea a reactionat. Ce a transmis Livia internautilor: „Nu-mi pasa”

09:20, 10.04.2024 - Livia Eftimie, fosta soție a lui Catalin Bordea, a revenit in atenția tuturor. Dupa luni intregi de tacere, bruneta și-a reactivat conturile de pe rețelele de socializare și a facut o postare neașteptata. Ce a transmis Livia? Fosta soție a lui Catalin Bordea, mesaj ciudat dupa ce și-a asumat relația…

Iulia Vantur, ceruta de sotie. S-a intamplat in public, cum a reactionat vedeta. Foto

11:20, 26.03.2024 - Iulia Vantur a fost ceruta de sotie! Fosta prezentatoare tv a avut parte de un moment incredibil pe rețelele de socializare. Un fan a intrebat-o daca vrea sa fie soția lui, iar intrebarea a generat un val de reacții. Cum a reacționat, insa, vedeta? Iulia Vantur a fost ceruta de sotie Iulia Vantur, una…

Gelozie cu urmari penale intr-un mall. Un barbat a reactionat violent cand si-a vazut fosta sotie cu alt barbat

17:46, 25.03.2024 - Un barbat are dosar penal si a fost retinut de catre politisti, pentru comiterea a trei infractiuni intr-un mall din Piatra Neamt. A devenit violent cand a observat-o pe fosta nevasta insotita de un barbat

Claudia Patrașcanu iși dorește sa se recasatoreasca: „O regula...”. Mai vrea fosta soție a lui Gabi Badalau un partener tanar?

20:55, 18.03.2024 - Claudia Patrașcanu iși dorește sa se recasatoreasca. Artista a vorbit deschis despre acest subiect delicat din viața ei, dupa ce a trecut printr-un divorț dureros. Mai vrea fosta soție a lui Gabi Badalau un partener tanar? Iata ce a marturisit cantareața!


Ce parere ai despre aceasta stire?