Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Culisele poveştii de dragoste pe care Mirela Boureanu Vaida o trăieşte de 9 ani! E uimitor ce îi face soţul după emisiune!

Publicat:

Asista la povesti de dragoste impresionante, dar si la conflicte spectaculoase ivite in cadrul reality-show-ului "Mireasa pentru fiul meu", pe care il modereaza la Antena 1. Spynews.ro iti spune totul despre barbatul din viata prezentatoarei TV , omul fara de care vedeta sustine ca nu ar fi obtinut tot ceea ce are in prezent.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sacrificii face Anda Adam pentru a ramane din nou insarcinata. Artista are 44 de ani și a luat o decizie importanta. „Au existat niște speculații”

12:55, 30.04.2024 - Anda Adam și Joseph Eudor Mohaci s-au casatorit civil la finalul anului 2022, iar acum se pregatesc de nunta. Artista și sotul ei vor sa devina cat mai curand parinti, așa ca au luat masuri. Vedeta a apelat la anumite tratamente, avand in vedere varsta inaintata. Chiar daca nu are probleme de sanatate,…

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Back home. Bontea, Dumitrescu și Scarlatescu, inapoi la Masterchef, emisiune difuzata de PRO TV

18:30, 16.04.2024 - Vuiește intregul internet! Dupa scandalul de la Antena 1, cand cei trei chefi au anunțat trustul cu cateva saptamani inainte de inceperea filmarilor ca parasesc postul TV, acum se intorc “acasa”. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Catalin Scarlatescu au semnat cu PRO TV și vor fi in juriu la MasterChef.…

Star Matinal. Giulia Nahmany, despre cum și-a cunoscut soțul al semafor. Vedeta a vorbit despre povestea de dragoste pe care o traiește: "A fost ceva energetic..." / VIDEO

10:25, 08.04.2024 - Giulia Nahmany și-a intalnit sufletul pereche la semafor. L-a strigat, și de atunci sunt de nedesparțit. Vedeta a vorbit despre povestea de dragoste ca-n filme, intr-un interviu pentru Star Matinal.

Ancheta. Polițista din Dambovita, cercetata dupa ce sotul a difuzat inregistrari cu ea lovindu-si copiii/„S-a dispus retragerea dreptului de port arma”

08:55, 05.04.2024 - E in plina derulare o ancheta la nivelul IPJ Dambovita. O polițista a intrat in atenția superiorilor sai, dupa apariția unor imagini deloc ușor de privit. O polițista este cercetata dupa ce soțul ei a difuzat inregistrari cu ea in timp ce isi lovea copiii, potrivit Antena 3. Filmarile respective au…

Razvan Sava și soția lui fac ceva ce aproape niciun cuplu nu mai face in ziua de azi! Cum l-au surprins paparazzii pe fostul primar general interimar al Capitalei cu femeia alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste / PAPARAZZI

23:30, 18.02.2024 - Razvan Sava și soția lui fac ceva ce aproape niciun cuplu nu mai face in ziua de azi! Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imagini rare cu fostul primar general interimar al Capitalei cu femeia alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste.

Ce dezvaluiri neașteptate a facut Dani Oțil din culisele Power Couple Romania: „Soția mea nu știe cine a fost eliminat”

14:16, 12.02.2024 - Dani Oțil este prezentatorul emisiunii Power Couple Romania de la Antena 1. Acesta a facut dezvaluiri mai puțin știute despre concurenti și a recunoscut ca nu ar fi vrut sa participe la show impreuna cu soția lui. Iata ce a declarat!

Cum se simte Madi de la Mireasa, sezonul 8, la doua saptamani dupa ce a ajuns la spital. Mesajul transmis de soția lui Sergiu: "De starea mea de sanatate va spun ca..." / FOTO

10:05, 09.02.2024 - Madi de la Mireasa, sezonul 8, nu trece prin cea mai buna perioada din viața ei. Fosta concurenta a emsiunii de la Antena 1 se confrunta cu probleme grave de sanatate și de mai bine de doua saptamani se afla internata la spital. Iata Care este starea de sanatate a lui Madi!


Ce parere ai despre aceasta stire?