Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cu poliță sau cu plată: Iată cum vom fi tratați în cabinetul medicului de familie

Publicat:

Reforma practicii libere a medicului de familie a fost lansata acum un an. De atunci oamenii se intreaba cum vor fi acordate serviciile medicale: gratuit sau contra plata, ca in clinicile private?

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Ana Maria Mocanu, din nou in cabinetul medicului estetician. La ce procedura a apelat: „Este o necesitate” / FOTO

12:21, 05.04.2024 - Ana Maria Mocanu a ajuns, din nou, in cabinetul medicului estetician. Fosta asistenta TV spune ca a fost mai degraba nevoita sa apeleze la o intervenție decat pentru ca și-a dorit, așa ca, s-a lasat pe mainile specialistului. In plus, iși dorește sa iși faca și o alta procedura peste cateva luni.

Mirela Vaida, in cabinetul medicului estetician. La ce procedura a apelat prezentatoarea de la Acces Direct: „Trebuie sa am grija”

13:25, 27.02.2024 - Mirela Vaida a fost, de curand, in cabinetul medicului estetician. Prezentatoarea de la Acces Direct a facut o mica schimbare, pe care a facut-o mai degraba de nevoie, decat pentru ca iși dorea.

Bianca Dragușanu, o noua vizita in cabinetul medicului estetician! La ce intervenții a apelat vedeta: “Vom injecta…”

17:35, 23.02.2024 - Bianca Dragușanu a facut o noua vizita in cabinetul medicului estetician. Vedeta a facut doua intervenții minore la nivelul feței, pentru a avea un chip cat mai armonios. Pe rețelele de socializare a povestit fanilor fiecare proces suferit.

Babs a vizitat cabinetul medicului estetician! La ce proceduri a apelat Claudia Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa: „Revizia de primavara” / FOTO

14:35, 23.02.2024 - Babs a vizitat cabinetul medicului estetician! Fosta iubita a lui Dorian Popa are mai multe intervenții chirurgicale, iar de aceasta data și-a mai facut doua. Iata la ce proceduri a apelat Claudia Iosif!

Persoanele, ale caror bunuri vor fi expropriate, vor fi scutite de la plata impozitului pe venit pentru despagubirile primite

19:56, 14.02.2024 - Despagubirile acordate persoanelor fizice sau juridice pentru bunurile expropriate nu vor fi impozitate. Cabinetul de miniștri a aprobat astazi inițiativa legislativa a Ministerului Justiției, care are drept scop perfecționarea legislației referitoare la desfașurarea procedurilor de expropriere, și…

Bistrițenii care nu au bani sa mearga la dentist, tratați gratuit intr-un cabinet stomatologic mobil

12:10, 09.02.2024 - Primaria Bistrița va cumpara anul acesta un cabinet stomatologic mobil, ce se va deplasa prin cartierele aparținatoare ale orașului și va acorda consultații și tratament, gratuit, celor care nu au bani sa mearga la dentist. Primarul Ioan Turc a anunțat ca anul acesta va fi achiziționat un cabinet stomatologic…


Ce parere ai despre aceasta stire?