Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Criminalul de război Ratko Mladic, fost lider militar al sârbilor din Bosnia, spitalizat la Haga. În ce stare se află

Publicat:

Fostul lider militar al sarbilor din Bosnia, , care ispaseste la Haga o pedeapsa cu inchisoarea pe viata pentru crime de razboi, a fost spitalizat „in stare proasta de sanatate".

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Consulatul Iranului din Damasc, distrus intr-un atac aerian al Israelului. Lider militar important, printre victime

19:20, 01.04.2024 - Avioane de razboi israeliene au lovit luni consulatul iranian din capitala Siriei Damasc, intr-o acțiune care reprezinta o esaladare importanta a conflictului din Orientul Mijlociu, potrivit agenției Reuters. O sursa de securitate libaneza a declarat ca un comandant de rang inalt al Corpului Gardienilor…

Recean: Rusia nu ataca Rep. Moldova militar pentru ca nu poate. Duce un razboi hibrid pentru a produce haos

16:40, 28.03.2024 - Premierul de la Chișinau declara ca Rusia nu poate ataca militar țara sa, dar duce un razboi hibrid menit sa descurajeze economia, sa produca haos și sa o destabilizeze, acțiuni efectuate, inclusiv de politicieni romani, iar printre ei s-ar numara și liderul AUR, Geoge Simion.

Schimbare de retorica la Kremlin. Dmitri Peskov: „Ne aflam in stare de razboi”

14:55, 22.03.2024 - Rusia se considera in razboi din cauza implicarii Occidentului de partea Ucrainei si nu poate permite existenta la granitele sale a unui stat care s-a aratat gata sa foloseasca orice metoda pentru a prelua controlul asupra Crimeei, a declarat vineri purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov,…

Razboi in Ucraina, ziua 755 | Primul lider NATO care il felicita pe Putin pentru realegere

09:00, 19.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 755. Fostul cancelar german Gerhard Schroeder susține decizia actualului cancelar Olaf Scholz de a nu livra Ucrainei rachete Taurus si respingerea de catre acesta a desfasurarii de trupe terestre.

Ucraina urmeaza exemplul Rusiei - Proiect pentru scutirea de pedeapsa a deținuților care merg la razboi

00:31, 14.03.2024 - Un proiect de lege a fost inaintat in Rada Suprema a Ucrainei, care propune ca deținuții sa fie scutiți de executarea pedepsei in cazul se inroleaza voluntar in serviciul militar, noteaza RBC Ucraina. Potrivit denumirii proiectului de lege, deținuții care sunt de acord sa se supuna serviciului militar…

Putin trebuie sa mențina Rusia intr-o stare „permanenta” de razboi pentru a ramane la putere: „Are logica unui lider paranoic”

08:35, 27.02.2024 - Președintele Vladimir Putin trebuie sa se asigure ca Rusia ramane intr-o stare permanenta de razboi pentru a-și consolida puterea, potrivit unei noi carți scrise de Marie Mendras, profesor la Școala de Afaceri Internaționale a Universitații Sciences Po din Paris, relateaza Business Insider. 

Razboi in Ucraina, ziua 733. Zelenski: Milioane de oameni vor fi uciși daca Ucraina nu primește ajutorul militar blocat de republicani in Congresul SUA

09:50, 26.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 733. In jur de 20 de sefi de stat si de guvern, in majoritate din Uniunea Europeana, se reunesc luni la Paris pentru a-si reafirma unitatea si sprijinul pentru Ucraina.

Razboi in Ucraina, ziua 724. Ajutor militar de pana la trei miliarde de euro din partea Franței

00:15, 17.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 724. Ucraina a semnat un acord de securitate cu Franța, care presupune ca Parisul sa livreze mai multe arme, sa antreneze soldații ucraineni și sa trimita pana la trei miliarde de euro ajutor militar in 2024.


Ce parere ai despre aceasta stire?