Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Criminala de la metrou, declaraţii uluitoare despre plata daunelor morale: "Aş vrea ca tot ce plătesc să fie cu factură"

Publicat:

„Noi apreciem ca a actionat cu intentie, a prevazut urmarile. Va solicitam sa aveti in vedere criteriile generale. A savarsit actiunile contra vietii intr-o modalitate extrem de grava din care rezulta ferocitatea si cruzimea inculpatei. Pe latura penala, noi solicitam pedeapsa in detentie de 10 ani pentru tentativa de omor. Pentru omor, solicitam condamnare detentine pe viata si pedepse accesorii", a spus procurorul in fata magistratilor .

La randul sau, in ultimul cuvant din proces, a spus in fata instantei ca si pentru ea a fost o trauma tragedia…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Iulia Vantur a vorbit despre decizia de a se muta in India in urma cu mai mulți ani. A lasat totul pentru iubitul ei, Salman Khan. „Eram ca un copil”

15:11, 13.05.2024 - Iulia Vantur, in varsta de 43 de ani, renuntat la viata din Romania, pentru a trai in India, alaturi de iubitul ei, Salman Khan. Fosta prezentatoare TV nu regreta decizia luata, mai ales ca a invatat foarte multe lucruri. Ea povestește acum ca decizia pe care a luat-o in urma cu 12 ani a fost una foarte…

Guru Bivolaru primește daune morale de la statul roman: Procesul, care a durat 17 ani, 'i-a afectat grav modul de viața'

13:35, 13.05.2024 - Gregorian Bivolaru, fost lider al Mișcarii de Integrare Spirituala in Absolut (MISA), a obținut daune financiare din partea statului roman pentru procesul in care a fost implicat și care a durat timp de 17 ani. Avocații sai eu reușit sa dovedeasca cum acest lucru 'i-a afectat grav modul de viața'.

Star Matinal. Andreea Balan, detalii din viața de cuplu. Cat de importanta este susținerea pentru artista și iubitul ei, Victor Cornea: „Cea mai frumoasa iubire” / VIDEO

10:05, 25.04.2024 - Andreea Balan și Victor Cornea formeaza un cuplu de cateva luni și se iubesc necondiționat. Cei doi se susțin reciproc in proiectele personale și reușesc sa petreaca mult tima impreuna, in ciuda programelor aglomerate pe care le au.

Star Matinal. Ilie Nastase, documentar despre viața sa. Nadia Comaneci și Gica Hagi au fost prezenți pe covorul roșu alaturi de fostul sportiv: „Mai sus de locul 1 nu aveam unde sa fiu” / VIDEO

13:56, 17.04.2024 - Ilie Nastase este un nume sonor in tenisul romanesc, reușind sa aduca Romania in topurile campionatelor mondiale. Filmul documentar despre viața sa a fost lansat in cadrul unei festivitați cu mare ștaif la Cannes, unde sportivi celebri și-au facut simțita prezența.

Primele declarații ale Alinei, mama fetițelor otravite de propriul tata in Spania. Nu a putut sa vorbeasca despre tragedie pana acum: ”l-au iubit...”

15:00, 28.03.2024 - Mama fetițelor otravite in Spania a facut primele declarații! Fiicele ei au fost ucise de propriul tata, in timp ce se aflau la el acasa. Femeia le viziteaza foarte des la mormantul lor și este devastata de suferința. Alina a dezvaluit, pentru presa italiana, ce orori a trait alaturi de soțul ei.

Marturia Alinei, romanca de 23 de ani care și-a gasit fetițele de 2 și 4 ani moarte langa tatal lor, in Spania: „A facut-o ca sa sufar eu”

10:55, 28.03.2024 - La zece zile dupa ce Alina, in varsta de 23 de ani, a trait cea mai mare tragedie din viața ei, tanara mama romanca a vorbit despre pierderea celor doua fiice, intr-un interviu cu Toni Moreno, la programul Hoy en Dia, de pe Canal Sur. Discuția a fost redata și de cotidianul regional La Voz de Almeria.Cristian,…

Romani reveniți din Spania, poveste tragica: L-a omorat pe iubitul fostei sale partenere, apoi s-a sinucis

15:20, 29.02.2024 - Doi tineri și-au pierdut viața in urma unei tragedii cauzate de gelozie. Vasilica este femeia pentru care Valentin și Marian au murit. Primul, barbatul cu care tanara a facut un copil și cu care și-a inceput un trai in Spania, iar Marian era barbatul pe care il cunoscuse recent, dupa ce s-a intors in…


Ce parere ai despre aceasta stire?