Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimă teribilă în Giurgiu. Un bărbat și-a ucis iubita din gelozie, după ce a supus-o la chinuri groaznice

Publicat:

Gelozia nu a avut limite pentru un barbat din Giurgiu care și-a omorat iubita. Tanara, in varsta de 28 de ani, a fost victima unui comportament orbit de pasiune și neincredere, fapt ce a condus la moartea sa prematura. Tanara a fost injunghiata de mai multe ori cu un cuțit Criminalul a fost gasit de […] The post Crima teribila in Giurgiu. Un barbat și-a ucis iubita din gelozie, dupa ce a supus-o la chinuri groaznice appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un italian a ucis-o pe ingrijitoarea mamei lui, din gelozie. Femeia era din Republica Moldova și avea 43 de ani

18:35, 08.06.2024 - Crima ingrozitoare in Itali. Un barbat de 54 de ani a ucis-o pe ingrijitoarea mamei sale, dupa ce femeia ar fi refuzat sa se casatoreasca cu el și s-a intalnit cu un alt barbat. Gestul a fost unul crunt, iar acum, el se afla dupa gratii pentru 22 de ani.

Pedeapsa primita de un barbat care și-a batut iubita pana i-a rupt splina. Faptele penale in domeniul violentei domestice, tot mai multe

18:21, 20.05.2024 - Gelozia i-a luat mințile unui barbat care și-a batut iubita fara mila. In urma loviturilor puternice primite, femeia a acuzat dureri puternice la abdomen. Transportata de urgența la spital, medicii au fost nevoiți sa ii extirpeze splina.

”Auzea voci, pleca in padure. A fost internat”. Detalii halucinante despre criminalul din Sibiu! Tanarul de 24 de ani și-a ucis iubita cu bestialitate

16:16, 19.05.2024 - Sibiul este zguduit de o crima teribila comisa de un tanar de 24 de ani, care și-a ucis iubita in mod brutal. Investigațiile releva un trecut marcat de episoade psihotice severe, care au culminat intr-o tragedie de neimaginat.

Roman, condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un barbat in Italia. Criminalul și-a recunoscut fapta: ”Sunt vinovat”

21:50, 26.04.2024 - Sentința record pentru un roman din Italia! Daniel Ispas a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un patron de restaurant in viale dei Caduti. Criminalul a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins ulterior de polițiștii. De teama ca va fi condamnat la inchisoare pe viața.

Crima Republica Moldova. Gravida ucisa de polițist, supusa unor chinuri groaznice! Noi detalii din ancheta

08:05, 24.04.2024 - Polițistul in varsta de 45 de ani a luat-o la ocazie pe tanara de 19 ani, insarcinata in 6 luni. Crezand ca este om de buna credința, fata a acceptat insa ce a urmat a fost o adevarata tortura. Camerele de supraveghere din locuința barbatului arata ca acesta a dus-o la el acasa, unde a supus-o la chinuri…

FOTO. Barbat incatușat de polițiști dupa o cearta cu iubita, la Timișoara

20:45, 11.04.2024 - Scandal intr-un apartament din cartierul timișorean Dambovița. In timpul unei certe aprige cu concubinul sau, vazand ca acesta devine tot mai agresiv, o femeie din Timișoara a fost nevoita sa sune la 112.

”O socotea ca pe propria lui marfa”. Ce spun experții despre criminalul care și-a ucis iubita, in Timișoara

08:40, 25.03.2024 - Specialiștii au explicat modul in care a acționat Mirel, nu doar in momentul in care și-a ucis iubita, ci in timpul intregii relații. Crima din Timișoara a șocat toata Romania, iar dezvaluirile specialiștilor sunt și mai șocante. Iata cum a privit-o Mirel pe Andreea, inainte sa o ucida cu sange rece.

Crima din gelozie, in Timișoara: studenta la Medicina, gasita fara suflare, in casa. Tanara, injunghiata de iubit

09:16, 23.03.2024 - Tanara studenta la Medicina din Timișoara, in varsta de 21 de ani, a fost ucisa cu mai multe lovituri de cuțit, spun anchetatorii. Polițiștii au deja un suspect, un tanar din Caraș-Severin pe care l-au și reținut. Este vorba despre fiul proprietarei apartamentului, care era iubitul victimei.Potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?