Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Creatoarea britanică de modă Vivienne Westwood susține independența Scoției

Publicat:

Creatoarea britanica de moda s-a folosit de prezentarea de luni de la pentru a-și reafirma sprijinul hotarat pentru campania "Yes", care militeaza pentru independența Scoției, relateaza .

Foto: (c) / REUTERS

Renumita pentru utilizarea materialelor ecosez, tipic scoțiene, în aproape toate colecțiile sale, ea a trimis de aceasta data pe podium modele care purtau insigna "Yes" și a așezat pe fiecare loc din sala câte un pliant în care își explica punctul…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul chinez al Apararii acuza SUA ca au testat "liniile roșii": Cine susține independența Taiwanului "va sfarși in autodistrugere"

08:35, 02.06.2024 - Perspectiva unei "reunificari” pasnice cu Taiwanul este din ce in ce mai "slabita” de separatisti si de fortele externe, a declarat, duminica, ministrul chinez al apararii, Dong Jun. El a amenințat ca cei care susțin independența Taiwanului vor "sfarși in autodistrugere", scrie CNN.

Noul premier scoțian nu renunța la visul independenței: Scotia ar putea fi independenta in cinci ani

19:10, 10.05.2024 - John Swinney, care a devenit in aceasta saptamana prim-ministru al Scotiei, a declarat vineri pentru SkyNews ca el crede ca tara sa s-ar putea desparti de restul Regatului Unit in cinci ani, nemultumirile fiind legate de Brexit si de criza costului vietii, noteaza news.ro.

Noul premier al Scoției, John Swinney: Scotia ar putea fi independenta in cinci ani

18:55, 10.05.2024 - John Swinney, care a devenit recent prim-ministru al Scotiei, a declarat ca el crede ca tara sa s-ar putea desparti de restul Regatului Unit in 5 ani, nemultumirile fiind legate de Brexit si de criza costului vietii. "Cred ca independenta poate fi obtinuta in acest interval de timp, deoarece argumentele…

Scoția ar putea sa se desparta de Regatul Unit in cel mult cinci ani, anunța premierul: „Independența e raspunsul”

14:06, 10.05.2024 - John Swinney, care a devenit in aceasta saptamana prim-ministru al Scotiei, a declarat vineri pentru SkyNews ca el crede ca tara sa s-ar putea desparti de restul Regatului Unit in cinci ani, nemultumirile fiind legate de Brexit si de criza costului vietii.

Fuziune de space rock, muzica electronica și groove intergalactic: formația britanica Henge susține un concert de neratat la Timișoara

11:35, 23.04.2024 - Formația britanica Henge va susține un concert de neratat la Timișoara. Colectivul muzical de inspirație cosmica Henge va urca pe scena, aducand in prim-plan fuziunea lor unica de space rock, muzica electronica și groove intergalactic, iar cu ritmurile lor pulsatorii și energia lor contagioasa trupa…

Șoșoaca vrea sa fie primar de Iași, dupa „o inalta tradare” a actualului edil: „Sustine independenta R.Moldova si nu unirea cu Romania”

21:40, 27.03.2024 - Senatoarea Diana Sosoaca a anuntat miercuri ca se gandeste foarte serios sa candideze la Primaria Iasi, ea acuzandu-l pe edilul Mihai Chirica de „inalta tradare”, intrucat acesta sustine independenta Republicii Moldova si nu unirea cu Romania, scrie hotnews.ro .

Rareș Bogdan, despre prima poziție pe lista la europarlamentare: Nu vom mai susține o femeie independenta. Va fi cineva din PNL sau PSD

19:00, 22.03.2024 - Rareș Bogdan a explicat, vineri, la emisiunea „LIVE cu Rotaru și Kiss” de la Digi24, care este situația listei de candidați la alegerile europarlamentare a alianței PSD-PNL, dupa retragerea surprinzatoare a Ramonei Chiriac. Prim-vicepreședintele PNL a spus ca alianța a renunțat la ideea unei femei independente…

Presa britanica, despre Emma Raducanu dupa ce s-a retras din turneul Miami Open: „Critici deja cunoscute, adesea nedrepte, ii sunt adresate”

13:30, 20.03.2024 - Publicația britanica Daily Mail a publicat miercuri, 20 martie, un articol despre cariera Emmei Raducanu, fosta campioana la US Open 2021. Parcursul jucatoarei de tenis a fost presarat atat cu reușite notabile, cat și cu momente grele peste care a trebuit sa treaca.


Ce parere ai despre aceasta stire?