Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crăciunul vesel. Mesaje amuzante pentru o doză de râs festiv.

Publicat:

A devenit deja o traditie pentru romani ca in perioada sarbatorilor de iarna sa trimita mesaje de Craciun familiei si prietenilor. In general, urarile au teme religioase, insa multi romani aleg si variante amuzante pentru mesajele de sarbatori.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Coșmarurile care ii duc in pragul disperarii pe mulți romani. „M-am mutat, a fost insuportabil”

10:55, 27.04.2024 - Mulți romani au ghinionul sa locuiasca printre vecini care nu vor sub nicio forma sa conviețuiasca normal, respectand reguli de baza dictate macar de un minim bun simț. Unii dintre ei ajung in pragul disperarii, in condițiile in care, deși au legea de partea lor, nimeni nu o pune in aplicare.

ANUNȚUL DIRECTORULUI POȘTEI ROMANE Pensionarii romani vor primii pensiile inainte de paște

12:45, 24.04.2024 - Potrivit informațiilor, se lucreaza la o hotarare de Guvern care va intra in ședința Executivului, cu scopul de a asigura livrarea pensiilor inainte de sarbatori. The post ANUNȚUL DIRECTORULUI POȘTEI ROMANE Pensionarii romani vor primii pensiile inainte de paște first appeared on Informatia Zilei .

Polițiștii romani, 'recolta generoasa', sambata, de permise de conducere și certificate de inmatriculare

12:40, 21.04.2024 - Polițiștii rutieri au reținut, sambata, peste 1.100 de permise de conducere, dintre care aproape 700 pentru viteza, 75 pentru alcool și 15 pentru droguri, anunța IGPR. De asemenea, au fost retrase aproape 400 de certificate de inmatriculare.

MAE: Doua grupuri de romani sunt blocate pe Aeroportul din Dubai din cauza inundațiilor

18:41, 17.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis miercuri ca monitorizeaza situația a doua grupuri de cetațeni romani aflați in Aeroportul Internațional Dubai, ale caror curse aeriene au fost anulate dupa inundațiile record care au afectat regiunea Emiratelor Arabe Unite.

Comunicat de presa. Robert Gabriel Mitrea este candidatul PNL Neamț pentru primaria Margineni

17:20, 14.04.2024 - Comuna Margineni se afla in sudul județului, pe dealurile dintre raurile Romani și Cracau. Robert Gabriel Mitrea este candidatul PNL Neamț pentru primaria Margineni. Domnul Mitrea are 32 de ani, este inginer agronom, fiind un tanar ambițios și pregatit, cu experiența in domeniul agronomiei și o afacere…

Condițiile de calatorie pentru cetațenii romani minori in Spațiul Schengen

12:55, 11.04.2024 - Cetațenii romani minori, ca și in cazul adulților, nu vor mai efectua controlul de frontiera și vor merge de asemenea direct catre poarta de imbarcare. Aceștia NU vor avea nevoie de niciun aviz suplimentar, putand sa calatoreasca in spațiul Schengen cu aceleași documente ca și pana in prezent. Pe langa…

Doar patru din10 romani din orașe care obișnuiesc sa țina post sunt motivați de credința in Dumnezeu

12:56, 09.04.2024 - Doar patru din10 romani din orașe care obișnuiesc sa țina post sunt motivați de credința in Dumnezeu. Tot mai mulți romani se bucura de gustul și beneficiile pentru sanatate ale nucilor, migdalelor, fisticului și altor oleaginoase. Alimentele de post cel

Vacanța prelungita pentru zeci de mii de romani! Cazarile pornesc de la 50 lei/noapte de persoana pentru cei care fac “punte”

17:05, 05.04.2024 - Vacanța prelungita pentru mulți romani la inceputul lunii viitoare ca urmare a apropierii dintre data de 1 Mai, cand, in mod tradițional, se da startul unui nou sezon estival pe litoralul autohton, și Paștele ortodox, sarbatorit anul acesta pe 5 mai. Potrivit datelor Litoralulromanesc.ro, cel mai mare…


Ce parere ai despre aceasta stire?