Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coronavirusul întârzie transportul pe mare şi trage pe dreapta navele de croazieră

Publicat:

Criza mondiala provocata de COVID-19 afecteaza cel mai mult sectorul transporturilor ca urmare a faptului ca navele trebuie sa stea in carantina si la plecare si la sosire. In colaps va intra si turismul de croaziera.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

FMI face instrucție cu guvernele UE: Migranții pot scoate rapid orice tara din criza!

16:40, 19.04.2024 - Economia globala a demonstrat o rezilienta neobisnuita, in pofida pandemiei si a conflictelor armate care au avut loc in ultimii ani, iar imigratia a fost o parte importanta a acestei reziliente, contribuind la cresterea capacitatii de productie.

Ce este aplicatia eDAC, pe care politistii o vor folosi cand te vor trage pe dreapta

14:30, 31.03.2024 - Politistii din Bucuresti si Ilfov au efectuat, in noaptea de sambata spre duminica, razii in Bucuresti si in localitatile limitrofe. Sute de soferi au fost trasi pe dreapta, pentru ca agentii au vrut sa se asigure ca oamenii nu s-au urcat bauti sau drogati la volan. In Capitala, 38 de soferi au fost…

Secretele surprinzatoare ale navelor de croaziera

23:05, 26.03.2024 - Navele de croaziera ascund lucruri la care nu v-ați fi așteptat, cum ar fi camere de inchisoare sau chiar morgi. Asta pentru ca orice se poate intimpla intr-o calatorie de croaziera, iar fiind in mijlocului oceanului sau al marii ai nevoie de toate condițiile pentru orice situație, transmite Noi.md…

Pe navele de croaziera exista camere de inchisoare și morga. Superstițiile legate de puntea cu numarul 13

09:15, 26.03.2024 - Navele de croaziera ascund lucruri la care nu v-ați fi așteptat, cum ar fi camere de inchisoare sau chiar morgi. Asta pentru ca orice se poate intampla intr-o calatorie de croaziera, iar fiind in mijlocului oceanului sau al marii ai nevoie de toate condițiile pentru orice situație.

Ceban: Șefi ai subdiviziunilor Primariei sunt citați și astazi la CNA. Mai vedeți ce se intampla in culoarele guvernarii, cand veți trage deputații milionari pe dreapta?

14:20, 25.03.2024 - Primarul de Chișinau, Ion Ceban, susține ca reprezentanți din conducerea subdiviziunilor municipale sunt, in continuare, invitați la CNA, PA și PG, sa „dea explicații la tot felul de depoziții tampite ale deputaților și consilierilor PAS”. „Scopul galbenilor este sa blocheze la maxim activitatea municipiului”,…

TikTok ne aduce extrema dreapta, pe bune? Dar alternative la Ursula sunt?

15:06, 22.03.2024 - Iți dai seama ca societatea ta trece printr-o criza profunda atunci cand apar decizii ridicole ale liderilor. De exemplu, marea batalie cu TikTok. Povestea succesului extremei drepte este povestea unei politici fara alternative care s-a folosit de extrema dreapta ca sa taie poporului pofta de stanga.…

Cei mai mari roboți din lume au plecat pe mare. Cum vor transforma navele uriașe fara echipaj transportul maritim

08:05, 08.03.2024 - Vase de mare tonaj care navigheaza pe ocean fara niciun om la bord – suna ca o poveste științifico-fantastica, dar aceasta viziune a viitorului este mai aproape de realitate decat s-ar crede, scrie BBC.

Navele de croaziera nu mai vin in Portul Constanța. Doua sunt motivele, iar pagubele pentru turism sunt imense

06:50, 07.02.2024 - In jur de 70.000 de turiști straini veneau anual in Constanța, pe navele de croaziera, insa pandemia și actualul razboi din Ucraina i-a determinat pe agenții de turism sa scoata aceasta destinație din circuitele lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?