Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coronavirus scade pretul la petrol! Statele Arabe in pericol economic

Publicat:

Acestia au fost nevoiti sa scada pretul pentru un baril de petrol pana la o un nivel de 50 dolari americani, cel mai mic pret din ultimii cinci ani.


Si rata consumului a scazut considerabil in aceasta perioada pe toate pietele, iar cei cre au cel mai mult de suferit sunt exportatorii…

Citeste articolul mai departe pe autolatest.ro…  

Sursa articol: autolatest.ro


Stiri pe aceeasi tema

Producatorii auto germani, mult in urma concurenților globali, in timp ce prețul acțiunilor lor scade

06:00, 17.05.2024 - Producatorii germani de automobile, marcile emblematice ale celei mai mari economii europene, pierd cote de piața și genereaza randamente mai slabe pentru investitori decat concurenții lor globali.

Prețul benzinei scade cu inca 8 bani: Și motorina va fi mai ieftina, maine

12:26, 16.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) anunța pentru maine, 17 mai, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu 8 bani mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 4 banuți.

Pretul cuprului creste pe fondul cererii pentru energie verde si munitii - Bitcoin scade la 60.000 de dolari (analiza)

19:11, 14.05.2024 - Cotatia "futures" a cuprului a urcat cu aproape 23% de la inceputul anului, semnaland o crestere a consumului in perioada urmatoare generata de sectoare precum cel energetic, cel al vehiculelor electrice, dar si cel al apararii, acest lucru compensand proiectia unei activitati mai scazute si, prin urmare,…

Ieftiniri generoase la carburanti pentru maine: Prețul benzinei scade cu 28 de bani. Cat va costa motorina

12:11, 14.05.2024 - Ieftinirile la carburanți continua. Asftel, conform prețurilor afișate de Agentia Nationala pentru Reglementare in Energetica (ANRE), maine, 15 mai, șoferii vor plati cu 28 bani mai puțin pentru un litru de benzina, iar pentru cel de motorina - cu 16 bani.

Pretul benzinei scade sub 26 de lei per litru: Și motorina, mai ieftina urmatoarele doua zile

12:15, 08.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți, pentru urmatoarele doua zile. Astfel, benzina va fi mai ieftina cu 10 bani, iar prețul motorinei scade cu 8 bani.

Prețul motorinei scade sub 22 lei per litru, maine: Benzina continua sa se scumpeasca

11:55, 22.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 23 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu doi bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu unsprezece bani mai puțin.

Prețul motorinei scade, iar cel al benzinei continua sa creasca: Cat vor costa maine carburanții

12:40, 28.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare Energetica a afișat noile prețuri la carburanți, pentru ziua de maine, 29 martie. Astfel, prețul motorinei scade cu 2 bani, iar cel al benzinei crește cu 4 bani.

Bitcoin crește ca-n povești. Dolarul scade

15:41, 27.02.2024 - Bitcoin, cea mai mare criptomoneda din lume in funcție de capitalizarea de piața, și-a extins marți raliul in tranzacțiile din Asia, atingand un maxim al ultimilor doi ani de peste 56.000 de dolari și ridicand piața criptografica in general, pe fondul evoluțiilor pozitive ale pieței și al achizițiilor.…


Ce parere ai despre aceasta stire?