Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coronavirus - Perioada medie de incubaţie, estimată la aproximativ cinci zile (studiu)

Publicat:

Perioada de incubatie a noii tulpini de coronavirus aparuta in orasul Wuhan, din centrul Chinei, este, in medie, de ordinul a 5,2 zile, dar poate varia foarte mult de la pacient la pacient, sustin cercetatorii chinezi intr-unul dintre cele mai ample studii publicate pana la aceasta data despre noua epidemie de pneumonie virala, informeaza AFP. Intrucat estimarea este preliminara si ''imprecisa'', generand aparitia unor variatii mari, se justifica ''o perioada de observatie sau de carantina de 14 zile pentru persoanele expuse'', scriu cercetatorii din cadrul autoritatilor…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

STUDIU: Vremea calda afecteaza sistemul imunitar și crește riscul de boli cardiovasculare

08:40, 27.03.2024 - Cercetatorii au analizat probe de sange de la 624 de persoane din Louisville, Kentucky, și au descoperit ca vremea calda a fost asociata cu niveluri crescute ale mai multor citokine, proteine ​​implicate in inflamație. Unul, TNF-alfa, este un marker important al bolilor cardiovasculare. Caldura a fost,…

Construirea primei școli publice in cartierul Buna Ziua, estimata la circa 30 de milioane de euro/ Peste 2 ani pana ce proiectanții au ajuns la aceasta suma/ Au propus o perioada similara pentru terminarea construcției

22:10, 25.03.2024 - Continue reading Construirea primei școli publice in cartierul Buna Ziua, estimata la circa 30 de milioane de euro/ Peste 2 ani pana ce proiectanții au ajuns la aceasta suma/ Au propus o perioada similara pentru terminarea construcției at Info real.

Camera de studiu, la SCJU Craiova, care va purta numele profesorului Corneliu Sabetay

17:45, 14.03.2024 - Spitalul Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Craiova va transforma cabinetul doctorului Corneliu Sabetay in camera de studiu. Aceasta ii va purta numele. Prof. dr. Corneliu Sabetay a fost seful Clinicii de chirurgie si ortopedie pediatrica a Spitalului Judetean de Urgenta Craiova. Decizia spitalului vine…

Lipsa somnului ne face sa injuram mai mult – studiu

21:51, 02.03.2024 - Lipsa somnului ne face sa injuram mai mult – studiu Lipsa somnului ne face sa injuram mai mult – studiu Un nou studiu publicat in revista Current Psychology a descoperit o legatura intre calitatea slaba a somnului și folosirea mai frecventa a injuraturilor, dar și a autoironiei. Cercetatorii de la Oklahoma…

Care este varsta maxima pana la care poate trai un om - Studiu

05:40, 24.02.2024 - Cercetatorii din Olanda au efectuat un studiu amplu și de lunga durata pentru a determina varsta maxima pana la care poate trai un om. Cercetatorii au sugerat ca este puțin probabil ca un om sa traiasca mai mult de 115 ani, durata maxima de viața pentru o femeie ajungand la 115,7 ani, in timp ce barbații…

Muzica mentine creierul in forma

00:45, 13.02.2024 - Mai multe studii au demonstrat ca muzica poate avea o mulțime de beneficii pentru creier, inclusiv imbunatațirea funcțiilor cognitive, conservarea memoriei, dezvoltarea legaturilor sociale și susținerea unei stari de spirit bune. Este important de menționat ca beneficiile par sa fie mai semnificative…

Studiu: Lupii mutanți din Cernobil par sa fi dezvoltat o rezistența la cancer. Cum ajuta descoperirea lupta impotriva maladiei secolului

15:46, 10.02.2024 - Lupii mutanti care umbla pe strazile pustii din Cernobil par sa fi dezvoltat rezistenta la cancer - ceea ce creste sperantele ca oamenii de stiinta vor descoperi in cele din urma cum pot sa lupte impotriva acestei boli la oameni, relateaza SkyNews, potrivit News.ro.In urma exploziei reactorului nuclear…

Un nou medicament va ajuta in combaterea cancerului mamar

00:01, 07.02.2024 - Cercetatorii au descoperit un nou medicament care poate inhiba cu succes dezvoltarea celei mai agresive forme de cancer de sin, conform unui studiu publicat luni, transmite agentia Xinhua. {{729373}} Un studiu preclinic condus de Universitatea din Adelaide, Australia, este considerat promitator in lupta…


Ce parere ai despre aceasta stire?