Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coreea de Sud convoacă ataşatul militar chinez după intrarea unui avion militar în spaţiul ei de apărare

Publicat:

Coreea de Sud a convocat un inalt oficial al ambasadei chineze vineri pentru a protesta impotriva intrarii unui avion militar chinez in spatiul sud-coreean de aparare aeriana, al treilea incident de acest gen de la inceputul anului, a anuntat de la Seul, informeaza Reuters.

Avioane de lupta sud-coreene au interceptat aparatul chinez cand a intrat in Zona de identificare a apararii aeriene (ADIZ) sud-coreene, a declarat (JCS) al Coreii de Sud intr-un comunicat.

Avionul chinez a zburat mai mult de patru ore intr-o zona din apropierea…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Blinken anunta un nou ajutor militar pentru Ucraina, cu livari rapide pentru a stavili ofensiva rusa

19:30, 15.05.2024 - Secretarul american de stat Antony Blinken a anuntat miercuri la Kiev un nou ajutor militar, de 2 miliarde de dolari, pentru consolidarea capacitatilor de aparare ale Ucrainei in fata armatei ruse, care se afla in ofensiva in special in nord-estul Ucrainei, relateaza Reuters si AFP. Munitii, blindate,…

Israelul a bombardat consulatul iranian din Damasc și a ucis un comandant militar de rang inalt. Teheranul promite „un raspuns dur”

22:05, 01.04.2024 - Avioane de lupta israeliene au lovit luni consulatul iranian din Damasc, iar o sursa de securitate libaneza a declarat pentru Reuters ca un comandant de rang inalt al Corpului Gardienilor Revolutiei iraniene, Mohammad Reza Zahedi, a fost ucis in atac, relateaza Reuters. Iranul a reacționat la scurt…

Italia a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice, susțin surse din aparare

08:40, 30.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Danemarca sare cu miliardele in cursa pentru șefia NATO: Mutare de ultima ora in Guvern!

23:00, 13.03.2024 - Ministerul danez al Apararii a anuntat miercuri o crestere cu 5,43 miliarde de euro a cheltuielilor pentru aparare pe o perioada de cinci ani, ceea ce va face ca tara sa aloce peste 2% din PIB pentru aparare in 2024, relateaza AFP si Reuters. Investitiile vor merge in consolidarea capacitatilor militare…

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

'Razboi' deasupra Marii Negre: Rusia afirma ca a interceptat trei avioane militare franceze

20:10, 05.03.2024 - 'Razboi' deasupra Marii Negre: Rusia afirma ca a interceptat trei avioane militare francezeRusia a afirmat marti ca a ridicat de la sol un avion de vanatoare pentru a intercepta trei avioane militare franceze care se apropiau de frontiera sa deasupra Marii Negre, un tip de incident care nu este unul…


Ce parere ai despre aceasta stire?