Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coreea de Nord va permite inspectorilor internaționali vizitarea facilităților sale nucleare

Publicat:

Secretarul de Stat american, , a anuntat luni ca liderul nord-coreean, -un, este pregatit sa permita inspectorilor internationali sa viziteze facilitatile sale nucleare, acesta fiind unul dintre punctele sensibile din planul de dezarmare nucleara, scrie Reuters.

Pompeo, care s-a intalnit cu Kim intr-o vizita la Phenian duminica, a declarat ca inspectorii vor vizita o facilitate de testare a motoarelor de rachete nucleare precum si facilitatea de teste nucleare Punggye-ri, imediat ce Coreea de Nord si SUA vor ajunge la un acord privind logistica.

„Exista multa…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia și Belarus anunța ca vor exersa in comun folosirea armelor nucleare tactice

17:30, 07.05.2024 - Belarus va participa la exerciții militare nucleare tactice comune impreuna cu Rusia, relateaza Reuters. Conform sursei citate, regimul de la Minsk a inceput deja sa faca verificari fața de pregatirea armatei sale de a folosi armele nucleare tactice furnizate de Rusia.

Rusia organizeaza exerciții militare folosind arme nucleare tactice

12:10, 06.05.2024 - Rusia a anuntat luni ca va organiza un exercitiu militar care va include antrenamente pentru utilizarea armelor nucleare tactice, dupa ceea ce Ministerul Apararii spune ca sunt amenintari provocatoare din partea oficialilor occidentali, relateaza Reuters.

Oda lansata in Coreea de Nord pentru „prietenosul tata” Kim. „Haideți sa cantam, Kim Jong-un marele lider”

14:25, 20.04.2024 - Coreea de Nord a lansat o noua melodie in care il lauda pe liderul Kim Jong-un pentru ca este un „tata prietenos” și un „mare lider”, intr-o mișcare care pare sa faca parte dintr-o acțiune de propaganda pentru a-și imbunatați poziția in statul izolat, noteaza Reuters.Videoclipul piesei intitulate „Friendly…

Un raport important așteptat de UE avertizeaza ca aceasta are o ultima șansa pentru a ramane competitiva: „Nu ne putem permite sa așteptam”

19:50, 17.04.2024 - Uniunea Europeana este in fața unei ultime oportunitați de a lua masurile necesare pentru a-i permite sa concureze eficient cu Statele Unite, China și alți rivali, a declarat miercuri autorul unui raport important așteptat de liderii europeni, relateaza Reuters, potrivit hotnews.ro .

SUA și Japonia indeamna sa nu se amplaseze arme nucleare in spațiu

23:00, 18.03.2024 - Statele Unite și Japonia au propus luni o rezoluție Consiliului de Securitate al ONU care sa sublinieze ca națiunile ar trebui sa respecte un tratat care interzice amplasarea de arme nucleare in spațiu, un mesaj care pare sa vizeze Rusia. Washingtonul crede ca Moscova dezvolta o arma nucleara antisatelit…

Kremlinul spune ca Putin nu a amenințat cu armele nucleare și ca declarațiile au fost „scoase din context”

16:31, 14.03.2024 - Comentariile facute de Vladimir Putin asupra armelor nucleare, intr-un interviu difuzat marti de mass-media publice ruse, nu constituie o amenintare cu folosirea acestor arme, a precizat miercuri Kremlinul, care a acuzat Washingtonul ca a scos din context afirmatiile presedintelui rus, relateaza Reuters,…

Șeful Pentagonului trebuie sa explice in Congresul SUA de ce ți-a ținut boala ascunsa de Joe Biden

11:10, 29.02.2024 - Secretarul american al apararii, Lloyd Austin, va trebui sa explice joi Congresului Statelor Unite motivele pentru care a ascuns fata de presedintele Joe Biden si fata de numarul doi de la Pentagon ca a fost operat de cancer la prostata, transmite Reuters, preluata de Agerpres.

Guterres face apel la reformarea Consiliului de Securitate al ONU 

18:55, 26.02.2024 - Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, și-a exprimat regretul ca Consiliul de Securitate al ONU nu a reușit sa reacționeze in mod adecvat la invazia Rusiei in Ucraina și la conflictul dintre Hamas și Israel in Fișia Gaza, afirmind ca aceste conflicte au subminat "poate in mod fatal" autoritatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?