Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coreea de Nord. Concurs de gastronomie în țara muritorilor de foame

Publicat:

Extravaganta la Phenian. Intr-o tara in care, potrivit ONU, se moare pe capete de foame si milioane de copii sunt subnutriti, oficialii comunisti au organizat un concurs de gastronomie. Totul, in cinstea zilei de nastere a fostului lider de la Phenian, Kim Jong-Il. Vizitatorii care au fost la eveniment nu au avut voie sa se atinga, insa, de bucate.

Feluri de mancare sofisticate, care par decupate din revistele de gastronomie din Occident, si oameni care se uita la preparate ca la tablourile dintr-o expozitie. Asa s-a desfasurat concursul de gatit organizat la Phenian.

„Acest eveniment…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Coreea de Nord acuza SUA si Coreea de Sud ca desfasoara activitati de spionaj „la un nivel superior starii de razboi”

09:00, 26.05.2024 - Coreea de Nord a acuzat duminica Statele Unite și Coreea de Sud ca desfasoara operatiuni de spionaj in apropierea Peninsulei Coreene și a avertizat ca va lua „masuri imediate” daca suveranitatea sa va fi incalcata, potrivit presei de stat de la Phenian.

Tur de forța pentru Vladimir Putin: Liderul de la Kremlin iși pregatește vizita in Coreea de Nord, dupa ce a batut palma cu Belarus și China

10:05, 25.05.2024 - Kremlinul anunta vineri ca pregateste o vizita a presedintelui rus Vladimir Putin in Coreea de Nord, o tara acuzata de Occident de faptul ca furnizeaza Moscovei munitie in ofensiva rusa in Ucraina, relateaza AFP, potrivit News.ro.

Vladimir Putin se pregatește sa viziteze Coreea de Nord

21:26, 24.05.2024 - Kremlinul anunta vineri ca pregateste o vizita a presedintelui rus Vladimir Putin in Coreea de Nord, o tara acuzata de Occident de faptul ca furnizeaza Moscovei munitie in ofensiva rusa in Ucraina, relateaza AFP, citat de presa romana.

Dupa vizita in China, Vladimir Putin merge in Coreea de Nord. Anunțul facut de Kremlin

18:20, 24.05.2024 - Kremlinul a anunțat vineri ca pregateste o vizita a presedintelui rus, Vladimir Putin, in Coreea de Nord, o tara acuzata de Occident de faptul ca furnizeaza Moscovei munitie pentru a o folosi in Ucraina, relateaza AFP, citata de News.ro.

Ucraina a ajuns un laborator de testare a armelor din Coreea de Nord, Iran și China

13:25, 07.04.2024 - Folosirea de catre Rusia a rachetelor nord-coreene in timpul ofensivei sale din Ucraina prezinta o oportunitate unica pentru Phenian de a-și evalua armamentul in scenarii reale de lupta și sa obțina astfel informații pentru a le spori eficacitatea, potrivit unui inalt oficial militar american.

Meciul dintre Coreea de Nord si Japonia, din preliminariile CM 2026, se va disputa pe teren neutru

10:31, 22.03.2024 - Meciul dintre selectionatele Coreei de Nord si Japonia, din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale din 2026, nu se va disputa la Phenian, ci pe teren neutru, a anuntat vineri Confederatia asiatica de fotbal (AFC), cu patru zile inaintea jocului respectiv, informeaza AFP, potrivit Agerpres. "In principiu,…


Ce parere ai despre aceasta stire?