Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Copil de 10 luni, la un pas de MOARTE, dupa o plimbare la magazin. Ti se poate intampla si tie!

Publicat:

, o tânara mama din Australia, a fost nevoita sa plece în graba la cumparaturi. Cum nu avea cu cine sa-si lase copilul, aceasta l-a luat pe Logan cu ea. Baietelul avea doar 10 luni...
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Metoda noua de jaf: Hotii au taiat peretele unui magazin de bijuterii si au plecat cu o prada de peste 50.000 euro

17:41, 06.06.2024 - Politistii din Oradea cauta o banda de hoti care au intrat miercuri dimineața intr-un mall din municipiu si au furat dintr-un magazin bijuterii de peste 50.000 euro. Citește și: Copil de 8 ani, cazut din telescaun in stațiunea Straja. Era insoțit tot de un minor Spargerea s-a produs in centrul comercial…

De ce este asociat nivelul redus de testosteron cu riscul de moarte prematura

10:51, 16.05.2024 - Un studiu condus de o echipa de la Universitatea din Australia de Vest a analizat rezultatele a 11 cercetari anterioare și a constatat ca barbații cu cele mai scazute niveluri de testosteron aveau un risc mai mare de deces, informeaza Mediafax.

Ce spun analizele finale in cazul fetitei de 4 ani si al bunicii sale, moarte dupa ce au consumat peste de la un magazin din sat

14:20, 04.05.2024 - Direcția Sanitara Veterinara și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) a anuntat vineri rezultatul analizelor efectuate in cazul fetitei de 4 ani si al bunicei sale, care au murit dupa ce au consumat pește congelat cumparat de la un magazin din sat.

Ce se intampla in aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se lupta intre viața și moarte”

15:55, 17.04.2024 - Informații noi despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate figuri din lumea showbiz-ului. Naomy se afla intr-o coma profunda, fiind internata intr-o clinica din strainatate.

Copil de trei ani gasit singur pe strada, in fata unui magazin din Gaesti. Cum a reușit micuțul sa plece din casa

23:25, 14.04.2024 - Un barbat a gasit un copil de trei ani singur, pe strada, in fata unui magazin din orasul dambovitean Gaesti, si a anuntat Politia, care l-a dus mamei, informeaza, duminica, IPJ Dambovita.

Noua știința despre moarte: „Ceva se intampla in creierul nostru care nu are nicio logica” (The Guardian)

07:05, 03.04.2024 - Noi descoperiri facute in urma studierii creierului și a experiențelor aproape de moarte arata ca granița dintre viața și moarte ar putea fi mult mai neclara decat se credea pana acum, relateaza The Guardian.

Actrita Cameron Diaz, in varsta de 51 de ani, si sotul ei au anuntat nasterea celui de-al doilea lor copil

12:20, 24.03.2024 - Actrita Cameron Diaz, in varsta de 51 de ani, si sotul ei, chitaristul Benji Madden, in varsta de 45 de ani, au luat pe toata lumea prin surprindere anuntand ca mai au un copil, un baietel, pentru a carui nastere se simt "binecuvantati si recunoscatori", relateaza CBS News, potrivit news.ro. Cuplul,…


Ce parere ai despre aceasta stire?