Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Conrad Murray, acuzat de uciderea regelui pop, a fost încătuşat luni seara după ce a fost găsit vinovat

Publicat:

Dupa sase saptamani de audieri, juriul din , SUA, l-a gasit vinovat, luni seara, pe , medicul personal al lui , de omucidere involuntara a cantaretului. Nemultumit de verdict, acesta sustine ca va face apel si ca este sigur ca i se va face dreptate.

Juriul, format din sapte barbati si cinci femei, l-a declarat pe medicul (58 de ani) vinovat de moartea regretatului megastar , verdictul fiind aplaudat indelung de fanii regelui muzicii pop ce se stransesera in numar mare in fata…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Medic din București, acuzat ca a ucis o femeie dupa ce a operat-o și i-a uitat o compresa in abdomen

13:50, 15.05.2024 - Politistii din Dambovița au facut, miercuri, perchezitii la un spital din Bucuresti si la locuința unui medic, acuzat ca a operat, in 2022, o femeie din localitatea damboviteana Dragomiresti si a uitat o compresa in abdomenul acesteia. Femeia a facut septicemie, iar ulterior a murit, anunța IPJ Dambovita.Medicul,…

Gheorghe Cotorobai, suspectat de uciderea Anei Maria, pus oficial sub invinuire: Este acuzat de omor cu circumstanțe agravante

11:30, 29.04.2024 - Barbatu l suspectat de omorul Anei-Maria Guja, tanara insarcinata din Orhei, a fost pus sub invinuirea de omor cu circumstanțe agravante. Informația a fost confirmata, pentru UNIMEDIA, de catre Violina Moraru, consultanta a Procurorului General, responsabila de comunicare cu mass-media.

Catalin Cirstoiu, acuzat de incompatibilitate. "Mizeriile din campania electorala sunt tipice"

10:35, 11.04.2024 - O investigație a jurnaliștilor Hotnews arata ca, anul trecut, Catalin Cirstoiu, director al Spitalului Universitar din Capitala, ar fi acordat o consultație contra-cost la clinica pe care o deține soția sa, fapt incompatibil cu funcția de manager de spital. Medicul susține ca nu a incalcat legea.

Shamieh Hussein, medicul estetician al vedetelor, acuzat ca a mutilat mai multi pacienti, pus sub control judiciar

09:45, 14.03.2024 - Medicul estetician acuzat ca a efectuat mai multe interventii chirurgicale in urma carora mai multi pacienti au suferit afectiuni estetice grave si permanente este cercetat sub control judiciar si are interdictia de a mai efectua operatii, a informat joi Inspectoratul de Politie Judetean.

Medicul de la Polizu acuzat ca a aruncat intr-un sac un copil nascut viu, trimis in judecata

14:10, 01.03.2024 - Un medic ginecolog de la Maternitatea Polizu, acuzat ca a aruncat intr-un sac un copil nascut prematur, desi acesta traia, a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor savarsita prin cruzimi si fals intelectual.


Ce parere ai despre aceasta stire?