Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Comori dispărute pe fundul Lacului Cinciș. Apele au înghițit pentru totdeauna locuri uimitoare VIDEO

Publicat:

Lacul Cinciș din Hunedoara a fost inființat intr-o zona cu o istorie bogata. Mai multe sate au fost inghițite de apele sale, iar odata cu dispariția lor au ajuns pe fundul lacului și o serie de comori arheologice valoroase.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO | Țara de sub țara: Catacombe antice, comori istorice, locuri secrete și structuri impresionante

13:30, 27.04.2024 - Turcia este bogata in minuni antice. Aflata intre Europa și Asia, aceasta țara a fost in centrul a numeroase imperii, care au lasat in urma atracții arheologice care rivalizeaza cu numeroasele sale minuni naturale.

Kilograme de aur dacic furat din Munții Oraștiei sunt de negasit. Cand a inceput goana dupa comori VIDEO

23:06, 23.04.2024 - Doar o mica parte din tezaurele antice de aur și argint furate in anii '90 și 2000, din ținutul cetaților dacice din Hunedoara, au fost recuperate de statul roman. Goana ilegala dupa comori a inceput intr-o epoca in care autoritațile romane nu pareau pregatite sa ii faca fața.

Comorile satului ajuns pe fundul Lacului Cinciș. Romanii erau uimiți de mulțimea vestigiilor antice VIDEO

23:05, 19.04.2024 - Inainte de a fi inundat de Lacul Cinciș, satul Cinciș din Hunedoara era o destinație atractive pentru amatorii de comori istorice. Locul pastra vestigiile mai multor așezari antice și medievale.

Cum se comporta Puya cu cele 3 fete ale lui. „ Ma gandesc ce faceam eu la varsta lor și atunci ma calmez”

15:46, 15.04.2024 - Puya și Melina sunt casatoriti de mai mulți ani și au impreuna trei fete. Cele mai mari au 11, respectiv 12 ani, iar cea mica are 5 ani. Artistul a dezvaluit cum este el in rolul de tata și ce a fost nevoit sa faca in timpul pandemiei.Puya spune ca nu și-a dorit niciodata sa fie un parinte exigent și…

Castru roman scormonit de cautatori de comori. Detectorist prins dupa ce a sapat gropi la Germisara VIDEO

10:30, 13.04.2024 - Lasat nesupravegheat și neingrijit de mai mulți ani, castrul roman Germisara, din Hunedoara, a devenit un loc cautat de cautatorii de comori. Unul dintre ei a fost prins in fapt de catre polițiști.

Imagini uimitoare cu un mare baraj din Romania. Construcții neștiute, pe fundul lacului din Retezat VIDEO

22:35, 01.04.2024 - Lacul Gura Apelor din Retezat se afla in aceasta perioada la un nivel extrem de redus al apei, iar țarmurile sale ofera o priveliște stranie. In urmatorii ani, amenajarea hidroenergetica din Hunedoara ar putea trece prin transformari ample.

VIDEO - Apare o noua stațiune turistica in Romania: 'lacul blestemat' și peisajul care efectiv iți taie rasuflarea

13:50, 17.02.2024 - Romania este o țara superba, cu peisaje extrem de spectaculoase. Guvernul a aprobat inființarea unor noi stațiuni turistice in țara noastra, printre acestea numarandu-se și stațiunea Nucet-Cinciș, aflata in județul Hunedoara. Cea mai importanta atracție turistica a zonei Padurenilor, așa cum este cunoscuta…


Ce parere ai despre aceasta stire?