Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cometa ISON dezintegrată de soare. Sfârșitul lumii s-a amânat? VIDEO

Publicat:

Cometa ISON nu a supraviețuit apropierii de soare, din data de 28 noiembrie, și pare sa se fi dezintegrat. Astronomii nu au mai reperat cometa de pe sateliții de monitorizare solara și au ajuns la concluzia ca aceasta s-a dezintegrat. Adepții conspiraționismului trebuie sa renunțe la teoriile potrivit carora ISON ar fi provocat sfârșitul lumii.

Cometa ISON nu a supraviețuit apropierii sale de soare, din data de 28 noiembrie, și pare sa se fi dezintegrat. Astronomii nu au mai reperat cometa de pe sateliții de monitorizare solara și au ajuns la concluzia ca aceasta s-a dezintegrat.

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

MARE moment astrologic 20-21 aprilie 2024. Incepe un NOU ciclu de 14 ANI. Se activeaza toate ZODIILE! Ce semne trimite Universul!

22:20, 20.04.2024 - In astrologie, se spune ca planetele sunt „conjunctive” atunci cand stau exact la același grad (și, prin urmare, sunt aliniate pe cer). Unele planete experimenteaza acest lucru des, in timp ce altele o fac mult mai rar. Mercur, de exemplu, dureaza doar aproximativ un an pentru a tranzita intregul zodiac,…

Astronomii au descoperit in Sistemul Solar trei sateliți necunoscuți pina acum

00:00, 11.03.2024 - Astronomii au descoperit trei sateliți ai planetelor, necunoscuți pina acum, care se ascund la marginea Sistemului Solar. Acești sateliți se invirt in jurul celor mai indepartate doua planete - unul in jurul lui Uranus și doi in jurul lui Neptun. {{720921}}Astfel, numarul total de sateliți descoperiți…


Ce parere ai despre aceasta stire?