Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CLASAMENT al hotelurilor în care îţi poţi petrece perfect vacanţa sau concediul

Publicat:

Un hotel bun face ca o vacanța obișnuita sa se transforme in una perfecta. Site-ul de calatorii Jetsetter.com a intocmit un clasament al celor mai bune hoteluri din lume, care se intrec in oferte și lux pentru a-și atrage clienții. Indicatorii analizati au fost amplasarea, serviciile oferite si gastronomia. 

din Mexic a fost desemnat, pentru al doilea an consecutiv, hotelul care ofera cel mai bun serviciu "all inclusive". Cladirea luxoasa gazduieste un centru SPA si șapte restaurante, iar turistii au acces la o plaja privata.

Noutatea clasamentului este…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Craiova: Muzeul Carții și Exilului Romanesc, gazda pentru Festivalul Internațional „Shakespeare”

15:20, 15.05.2024 - Muzeul Carții și Exilului Romanesc participa la cea de-a XIV-a ediție a Festivalului Internațional „Shakespeare”, care se desfașoara in perioada 16-26 mai. Se vor organiza expoziții și muzeul va fi gazda unor evenimente și spectacole de teatru.Incepand din 16 mai, pe toata durata festivalului, la Muzeul…

Gigantul chinez Shein se pregatește de listare la bursa de la Londra, dupa ce New York-ul l-a refuzat

12:41, 13.05.2024 - Gigantul de moda Shein din China isi intensifica pregatirile pentru o listare la Londra, dupa ce incercarea sa de a se inscrie la bursa din New York s-a confruntat cu obstacole de reglementare.

Rețeta Shein de 2 miliarde de dolari: moda rapida, profituri rapide

15:05, 31.03.2024 - Gigantul de fast-fashion Shein și-a mai mult decat dublat profiturile, in timp ce așteapta aprobarea autoritaților de reglementare de la Beijing pentru a continua cu listarea sa de succes la New York sau la Londra. Shein a atins un profit record de peste 2 miliarde de dolari pentru 2023 și a inregistrat…

Cine a fost Marita Lorenz, amanta-spioana a lui Fidel Castro. S-a mai iubit cu un dictator

15:25, 23.03.2024 - Marita Lorenz, amanta-spioana CIA a lui Fidel Castro, s-a nascut la Bremen, Germania, la 18 august 1939, dintr-un tata neamt si o mama americana. L-a cunoscut pe „El Lider Maximo“ pe pachebotului Berlin, cu care tanara calatorea din Germania la New-York, cu escala la Havana, potrivit Historia.

Opozantul rus Mihail Hodorkovski cere Occidentului sa nu recunoasca rezultatul prezidențialelor. „E vorba de recunoasterea legitimitatii lui Putin”

10:40, 19.03.2024 - Fostul oligarh rus Mihail Hodorkovski, opozant al Kremlinului aflat in exil, a facut apel la guvernele occidentale sa nu recunoasca victoria lui Vladimir Putin in alegerile prezidențiale, relateaza AFP, citata de News.ro.„Este vorba, de-acum, despre recunoasterea publica a legitimitatii lui Vladimir…

Sebastian Stan, dupa ce a caștigat Ursul de Argint pentru interpretare, rol principal: „Pentru un baietel din Romania, acest lucru inseamna foarte mult”

09:45, 25.02.2024 - Actorul de origine romana Sebastian Stan a declarat onorat ca el, „un baiețel din Romania”, sa primeasca trofeul Ursul de Argint pentru interpretare, rol principal, in filmul „A Different Man”, relateaza News.ro.„Sunt foarte bucuros și onorat sa primesc acest prestigios premiu. Este primul meu festival…


Ce parere ai despre aceasta stire?