Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine se anunţă în lupta pentru Primăria Slatina, fosta „moşie“ a lui Vâlcov. Un fost liberal astăzi la PSD şi un fost social-democrat astăzi la PNL, primii cotaţi

Publicat:

Analistii politici estimeaza ca la Slatina lupta pentru primarie se va da exclusiv intre PSD si PNL. Candidatii desemnati de aceste partide au cel putin un lucru in comun: s-au lansat in partidele impotriva carora lupta astazi.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce le vand principalii candidați la Primǎria Capitalei doar vorbe goale bucurestenilor | ANALIZA

06:50, 02.04.2024 - Candidații care au sanse reale sǎ castige Primǎria Capitalei le prezintǎ bucurestenilor un discurs mai degrabǎ gol de conținut si nu soluțiile pe care oamenii le asteaptǎ. Analiștii pun abordarea pe seama momentului electoral in care ne aflǎm, in care isi construiesc un profil public de candidat.

Social democrații clujeni și-au stabilit candidații pentru alegerile locale. Aurelia Cristea, desemnata candidat PSD la Primaria Cluj-Napoca. Alexandru Cordoș la șefia Consiliului Județean.

19:20, 29.03.2024 - Fosta deputata Aurelia Cristea a fost desemnata, vineri, drept candidat la Primaria Cluj-Napoca, la alegerile locale din 9 iunie, din partea PSD Cluj, iar secretarul executiv al filialei județene, Alexandru Cordoș, a fost numit candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj.

PSD i-a votat pe Rareș Hopinca și Adrian Vigheciu pentru a fi candidații Coaliției la primariile Sectoarelor 2 și 5

15:50, 27.03.2024 - Social-democratii l-au ales candidat pentru Primaria Sectorului 2 pe Rares Hopinca, actual prefect al Capitalei, a anuntat liderul PSD Marcel Ciolacu. De asemenea, consilierul general al Bucurestiului din partea PSD Adrian Vigheciu va candida la Primaria Sectorului 5.

LIVE TEXT + VIDEO: PNL Tulcea prezinta, azi, candidatii pentru functia de primar de comuna

11:15, 22.03.2024 - PNL Tulcea lanseaza azi, 22 martie 2023, alti candidatii pentru functia de primar de comuna. La eveniment sunt prezenti Stefan Ilie, primarul municipiului Tulcea si presedintele filialei judetene a PNL, Doina Sacui, presedinta OFL Tulcea, Alexandru Filip, vicepresedinte al PNL Tulcea, Nicu Mocanu, primarul…

Batalie pentru fotoliul de rector al Universitații „Valahia” din Targoviște! Cine sunt candidații care lupta pentru aceasta funcție importanta a instituției de invațamant superior

09:30, 03.03.2024 - O lupta accerba se da la Universitatea „Valahia” din Targoviște! Doi candidați iși disputa pe 11 martie funcția de rector a instituției de invațamant. In cursa pentru ocuparea acestei poziții importante s-au inscris doi candidați. Este vorba de actualul rector Laura Monica Gorghiu (conferențiar doctor,…

Un primar liberal din Timiș, anterior social-democrat, candideaza la alegerile locale ca independent, susținut de PSD

13:55, 01.03.2024 - Dragoș Buicu, primarul comunei timișene Valcani, a anunțat ca anul acesta va candida ca independent la alegerile locale, fiind susținut de PSD Timiș, un partid pe care in 2020 l-a abandonat in favoarea PNL.

Rusia anunța intreruperi temporare de internet afectand platforme social media

17:50, 27.02.2024 - Internauții ruși și Ministerul Digitalizarii au sesizat marți ca platforme de social media și servicii, printre care YouTube al Alphabet, Telegram și VKontakte, au suferit intreruperi temporare, relateaza Reuters.

(video) Iulia Navalnaia anunța ca va continua lupta lui Alexei pentru o Rusie libera: „Putin mi-a ucis soțul!/ Nu mi-e frica”

14:25, 19.02.2024 - Iulia Navalnaia a postat o declarație video in care spune ca va continua munca soțului sau și ii invita pe toți cei care l-au susținut pe Alexei Navalnii sa i se alature. „Nu mi-e frica”, spune Iulia, in mesajul ei”, transmite digi24.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?