Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine este Mihai Poliţeanu, cel ce a depus plîngerea la DNA împotriva premierului?

Publicat:

In aceasta fotografie, cel care o cara in spate pe este , autorul plingerii in urma careia a inceput urmarirea penala impotriva prim-ministrului si a ministrului Justitiei!

Citeste articolul mai departe pe cotidianul.ro…  

Sursa articol: cotidianul.ro


Stiri pe aceeasi tema

S-a depus plangere la CNCD impotriva premierului Marcel Ciolacu pentru „discriminarea moldovenilor”

20:40, 27.04.2024 - Liderul filialei municipale Iasi a USR, deputatul Filip Havarneanu, a anuntat ca a depus plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) impotriva premierului Marcel Ciolacu, dupa ce acesta a spus ca „Buzaul nu e in Moldova și va rog sa nu ma jigniți”.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila

19:05, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

MOȚIUNE USR a depus o moțiune impotriva ministrului Agriculturii

13:20, 19.03.2024 - Deputatii USR au depus luni, in plenul Camerei Deputatilor, o motiune simpla impotriva ministrului Agriculturii, Florin Barbu. The post MOȚIUNE USR a depus o moțiune impotriva ministrului Agriculturii first appeared on Informatia Zilei .

Liderul USR Catalin Drula a depus sesizari la DNA, ASF si ANI impotriva premierului PSD Marcel Ciolacu in cazul Rosia Montana

18:51, 11.03.2024 - Presedintele USR Catalin Drula a depus, luni, plangere penala impotriva premierul PSD Marcel Ciolacu pentru manipularea pietei, abuz in serviciu, deturnarea de fonduri si inselaciune in cazul Rosia Montana.

Cioloș a depus la Parchetul General un denunț impotriva lui Ciolacu in cazul Roșia Montana

18:45, 11.03.2024 - Europarlamentarul Dacian Ciolos, presedinte REPER, a anuntat, luni, ca a depus la Parchetul General un denunt impotriva prim-ministrului Marcel Ciolacu, pentru „raul” facut in cazul Rosia Montana, potrivit spotmedia.ro.  Citește și: DGA Maramureș. Grefier trimis in judecata pentru cinci infracțiuni!…

Nagacevschi: Stoianoglo, achitat. Escrocii politici vor raspunde penal pentru abuzurile comise impotriva acestuia

15:26, 28.02.2024 - Fostul ministru al Justiției, Fadei Nagacevschi a venit cu un comentariu, dupa ce Procurorul General suspendat, Alexandr Stoianoglo, a fost achitat in dosarul privind depașirea atribuțiilor de serviciu. „Pentru abuzurile comise impotriva domnului Stoianoglo, escrocii politici vor fi atrași la raspundere,…

Deputatii USR si Forta Dreptei au depus o motiune simpla impotriva ministrului Finantelor

19:30, 26.02.2024 - Deputatii USR si Forta Dreptei au depus, luni, in plenul Camerei Deputatilor, o motiune simpla impotriva ministrului Finantelor, Marcel Boloș, a anuntat liderul deputatilor USR, Ionut Mosteanu. „In conformitate cu articolul 112 din Constitutie si articolul 189 din Regulamentul Camerei Deputatilor, va…

Criminalii de la Padina au depus plangere penala impotriva mortului. „A atacat primul“

14:46, 14.02.2024 - Criminalii lui Sorin Anghel, injunghiat de șase ori de catre frații Marin, din clanul Fabian, au reacționat din inchisoare, prin avocații lor. Aceștia au depus plangere penala impotriva barbatului mort, pe motiv ca el ar fi atacat primul.


Ce parere ai despre aceasta stire?