Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cinci majorete dau în judecată un club de fotbal american. Ce li s-a cerut la interviul de angajare?

Publicat:

Cinci majorete care au lucrat pentru echipa de fotbal american au dat in judecata clubul afirmand ca au fost umilite si inselate la bani in ultimul sezon petrecut acolo.

Majoretele spun ca la interviul de angajare li s-a cerut sa "isi zgaltaie sanii", urmand apoi alte umilinte dupa ce au fost angajate.

Caietul de instructiuni pe care l-au primit de la club, sustin acestea, cuprindea inclusiv sfaturi despre cum sa poarte tampoanele si cum sa-si faca igiena intima.

Acestea spun si ca au fost folosite pe post de "trofee" si "obiecte de licitatie" la mai multe…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gemenii miliardari cunoscuti pentru ca l-au dat in judecata pe Mark Zuckerberg pentru ca le-ar fi furat ideea pentru Facebook investesc in fotbal

10:35, 13.04.2024 - Cameron si Tyler Winklevoss, gemenii miliardari cunoscuti pentru ca l-au dat in judecata pe Mark Zuckerberg pentru ca le-ar fi furat ideea pentru Facebook, investesc milioane de dolari intr-un mic club de fotbal englez, transmite CNBC.

OJ Simpson a murit. Legendarul jucator de fotbal american a fost rapus de o boala crunta

18:16, 11.04.2024 - OJ Simpson, fostul mare jucator de fotbal american, a murit la varsta de 76 de ani, rapus de o boala crunta, a anunțat familia, relateaza The Guardian.„Pe 10 aprilie, tatal nostru, Orenthal James Simpson, a cedat in lupta contra cancerului. A fost inconjurat de copiii și de nepoții sai. In aceasta perioada,…

Un barbat a fost dat afara din avion dupa ce a refuzat sa se așeze langa o femeie. De ce a dat acum in judecata compania aeriana

17:10, 13.03.2024 - Un barbat da in judecata compania aeriana cu care ar fi trebuit sa zboare la New York. Barbatul a refuzat sa stea langa o femeie, ca urmare a convingerilor sale religioase și a fost dat afara din avion.

Spectatori cu degetele amputate, dupa ce au asistat pe un ger cumplit la un meci de fotbal american

14:20, 11.03.2024 - Unora dintre spectatorii care au asistat la un meci din play-off-ul Ligii profesioniste de fotbal american (NLF), disputat in luna ianuarie la minus 32 de grade Celsius, li s-au amputat degetele dupa ce au suferit degeraturi, a anuntat un spital din Missouri, citat de Associated Press, informeaza Agerpres.

Interviul cu Putin realizat de jurnalistul american Tucker Carlson va fi difuzat joi seara

07:36, 08.02.2024 - Interviul cu presedintele rus Vladimir Putin realizat de prezentatorul american Tucker Carlson, un apropiat al lui Donald Trump, va fi difuzat joi pe site-ul sau, a anuntat miercuri aceasta fosta vedeta de televiziune pe contul sau de Instagram, noteaza AFP.

Jurnalistul american, Tucker Carlson, confirma interviul cu Putin

09:05, 07.02.2024 - Jurnalistul american, Tucker Carlson, aflat la Moscova, a postat un videoclip, pe platforma X, despre interviul cu Vladimir Putin. "Sintem la Moscova. Sintem aici pentru un interviu. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, va face acest lucru in curind {...}", a zis Carlson in video, noteaza Noi.md cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?