Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cîmpeanu: Este o demisie care a venit din dorința de a elimina presiunea nedreaptă

Publicat:

Dupa ce și-a anunțat demisia din funcția de ministru al Educației, a explicat vineri de ce a luat aceasta decizie. El spune ca a fost „ținta unor atacuri injuste și nefondate” și ca a demisionat pentru a nu periclita reforma educației.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pica transferul lui Coman?! Arabii n-au mai venit la București.

16:00, 02.05.2024 - Zilele acestea se decide soarta lui Florinel Coman. Lucrurile sunt incerte, insa, deoarece,  delegația din Qatar trebuia sa vina astazi, 2 mai, la București, pentru a discuta cu Gigi Becali, nu și-a mai facut apariția. Delegația lui Al-Duhail n-a mai venit astazi la București. Intalnirea cu Gigi Becali…

Vicepreședintele Turciei a venit in vizita oficiala in Romania și s-a intalnit cu Marcel Ciolacu

12:55, 26.04.2024 - Vicepreședintele Turciei, Cevdet Yilmaz, aflat in vizita in Romania, a declarat ca cele doua țari trebuie sa coopereze strans pentru securitatea regionala. Oficialul turc s-a intalnit, la Palatul Victoria, cu prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Salariul prea mic in raport cu costul vieții, principalul motiv pentru demisie

11:20, 12.04.2024 - Peste jumatate dintre angajații (53%) din Romania au demisionat sau iau in considerare sa faca acest lucru, din cauza faptului ca au salarii prea mici, raportate la creșterea costului vieții.

Iordanov nu a fost la ședința de Guvern de astazi: „Decizia de demisie a fost luata de PAS cu Dorin Recean și este una politica”

16:10, 13.03.2024 - Iordanca-Rodica Iordanov a venit cu o reacție, dupa demisia de la Ministerul Mediului. „Este o decizie politica pe care a luat-o partidul cu domnul Recean impreuna și cu asta mergem inainte”, a declarat Iordanov pentru AGORA . La scurt timp, fosta ministra a venit cu un mesaj și pe pagina sa de facebook.

Marseli, tanarul decedat in Bali, va fi incinerat pe insula: Aceasta a fost dorința lui

11:15, 01.03.2024 - Marseli Mizerniuc, tanarul decedat in Bali, dupa un grav accident va fi incinerat pe insula. Despre aceasta a anunțat prietenul moldoveanului pe pagina de Faceebok. Potrivit lui, Marseli nu este in condiția de fi transportat in Republica Moldova.

Sorin Cimpeanu, izgonit de la șefia PNL Prahova

09:35, 21.02.2024 - Mandatul traseistului politic și fost ministru al Educației, Sorin Cimpeanu, de președinte interimar al PNL Prahova a expirat inainte de a incepe, dintr-un motiv destul de simplu. Punerea sub control judiciar pentru 60 de zile a președintelui PNL de Prahova, Iulian Dumitrescu, pentru o mita de 3,2 milioane…

Giovanni Costantino: „A fost un meci dificil pentru noi“

13:00, 11.02.2024 - Antrenorul celor de la FCU Craiova, Giovanni Costantino, a recunoscut ca evoluția echipei sale din meciul cu Oțelul Galați nu a fost stralucita. „Nu am jucat fantastic. A fost un meci dificil pentru noi. Știam ca este dificil cu Oțelul, care joaca fizic, la duel, a fost și un teren greu… Dar nu este…

Un membru al CEC a depus cerere de demisie la Parlament: din ce motive

12:05, 09.02.2024 - Ludmila Lupașco, numita de Parlament in funcția de membru al Comisiei Electorale Centrale (CEC) in perioada 2021-2026, la propunerea Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), a depus cerere de demisie. Documentul a fost inregistrat in legislativ la data de 7 februarie curent, iar cererea a fost depusa…


Ce parere ai despre aceasta stire?