Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chrissy Teigen, soția celebrului cântăreț John Legend, și-a tatuat pe braț desenul fiicei sale de cinci ani. Cum arată

Publicat:

a facut un gest care a indioșat inimile urmaritorilor. Soția celebrului artist și-a tatuat un desen pe care l-a facut fiica sa pe braț. Cum arata și ce a spus despre momentul special.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Justin și Hailey Bieber vor deveni parinți! Soția celebrului cantareț este insarcinata / VIDEO

23:25, 09.05.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Justin și Hailey Bieber vor deveni parinți! Soția celebrului cantareț este insarcinata cu primul lor copil. Iata ce au postat cei doi soți pe rețelele de socializare, dar și cum au dat marea veste!

Barbatul care și-a omorat soția in strada, cercetat pentru viol asupra fiicei

14:50, 30.04.2024 - Barbatul din Olt care și-a omorat soția, luni, 29 aprilie 2024, in strada, era cercetat pentru viol. Fiica sa l-a acuzat in 2023 ca, in 2022, in timp ce se aflau impreuna in Austria, a violat-o. Fata este de doua luni in grija DGASP unde au ajuns acum și alți doi frați.

De nu i-a dat niciodata medicamente, Denisa Filcea, fiicei ei! Ce fel de mamica este soția lui Flick

22:50, 05.04.2024 - Denisa Filcea vorbește despre ce fel de mamica este, dar ne spune și de ce nu i-a dat niciodata medicamente fiicei sale. Ce nu ii lipsește niciodata influenceriței, din geanta și cum se pregatește de vacanțele cu cea mica.

Maluma a devenit tata! Iubita celebrului cantareț a nascut o fetița: „Cel mai mare vis” / FOTO

21:40, 10.03.2024 - Maluma are toate motivele sa radieze de bucurie! Celebrul cantareț a devenit tata pentru prima oara. Iubita cunosocutului artist a nascut o fetița. Ce fotografii emoționante a postat pe o rețea de socializare.

Cuvintele pe care Catalin Bordea și le-a tatuat pe spate. Desenul neașteptat pe care l-a facut

00:20, 24.02.2024 - Catalin Bordea nu traverseaza cea mai buna perioada a vieții sale! Celebrul comediant a trecut printr-un divorț și și-a t mama din cauza unor probleme de sanatate. Aceste lucruri l-au impins sa-și faca un nou tatuaj. Desenul macabru care i-a luat prin surprindere chiar și pe fanii juratului de la iUmor!…

Mircea Bravo a devenit tatic! Soția celebrului vlogger a nascut o fetița: „Seamana mult cu mine” / FOTO

13:45, 22.02.2024 - Mircea Bravo are toate motivele sa radieze de fericire! Celebrul vlogger a devenit tatic pentru prima oara! Ce imagine emoționanta a postat pe o rețea de socializare. Georgiana, partenera de viața a actorului, a nascut o fetița.

Usher s-a casatorit in mare secret, dupa concertul de la Super Bowl. Cine e soția celebrul cantareț

18:25, 14.02.2024 - Usher și Jennifer Goicoechea au decis sa se casatoareasca in secret dupa terminarea show-ului din pauza de la Super Bowl. Marele eveniment ar fi avut loc pe data de 11 februarie, in Las Vegas, așa cum relateaza CNN, conform datelor de pe certificatul de casatorie obținut de publicația internaționala,…

„Erau stapaniți de Satana”. Un barbat si-a ucis sotia si doi fii de 16 ani si 5 ani. Singura supravietuitoare, o fiica gasita in stare de soc in casa din Italia

03:00, 12.02.2024 - Caz de groaza in Italia, unde un barbat si-a ucis sotia si doi fii de 16 si 5 ani. Singura supravietuitoare este fiica de 17 ani, care a fost gasita in stare de soc de politisti, dar care poate fi considerata martorul-cheie al cazului socant. Articolul „Erau stapaniți de Satana”. Un barbat si-a ucis…


Ce parere ai despre aceasta stire?