Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chef Petrișor, sfaturi despre cum să gătești corect carnea, legumele și ouăle

Publicat:

Mancarea sanatoasa nu inseamna doar ingrediente de calitate. Este la fel de important și felul in care gatim. Cum preparam corect carnea și ce trebuie sa facem ca sa pastram intacte proprietațile legumelor? Chef Petrișor Tanase a oferit, intr-o intervenție la Digi24, mai multe sfaturi in materie de metode de gatit.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat costa acum in piețe ouale, carnea și verdețurile. Oamenii spun ca unele produse sunt cu 50% mai scumpe fața de anul trecut

08:50, 01.05.2024 - Cumparaturile pentru Paște au intrat in linie dreapta, dar calculele de acasa nu se potrivesc intotdeauna cu cele din targ. O parte dintre produse nelipsite de pe masa de sarbatori s-au scumpit fața de anul trecut, iar in unele cazuri prețul e și cu 50% mai mare.

ANPC, anunț pentru romani, in prag de Paște. Cum trebuie sa arate ouale proaspete și de unde sa nu cumparam carnea

14:06, 29.04.2024 - ANPC desfașoara acțiuni de control in perioada premergatoare sarbatorii pascale Echipele de comisari ai ANPC desfașoara acțiuni de consiliere, prevenire și control pe intreg teritoriul țarii, cu accent pe modul de comercializare a produselor alimentare și non-alimentare asociate sarbatorii pascale.Printre…

RAPORTUL EFSA Carnea de pasare și ouale din Romania, fara riscuri pentru consumatori

12:40, 19.04.2024 - In ceea ce privește utilizarea antibioticelor, UCPR a subliniat ca acestea sunt folosite doar in scop curativ, sub prescripția și supravegherea medicului veterinar. The post RAPORTUL EFSA Carnea de pasare și ouale din Romania, fara riscuri pentru consumatori first appeared on Informatia Zilei .

Legumele care contin cele mai multe pesticide. Cum ar trebui sa spalam corect pentru a limita nivelul de „otrava”

20:50, 12.04.2024 - Legumele care contin cele mai multe pesticide. Cum ar trebui sa spalam corect pentru a limita nivelul de „otrava”. Verdeturi romanesti cu pesticide. Asta a descoperit Autoritatea Fitosanitara in urma probelor analizate in laborator.

Retete cu organe de porc, vita, miel, pasare

09:05, 04.04.2024 - Una dintre cele mai consumate mancaruri tradiționale de la noi este tochitura cu organe. O mancare in care se adauga organe de pasare ori animal pentru un gust cu adevarat delicios. Mai jos iți prezentam ce rețete de organe poți incerca și tu acasa.Daca iți place sa consumi rinichi de porc, ficat de…

Alimentul care are mai puține grasimi decat carnea sau ouale. Mihaela Bilic il recomanda tuturor

21:10, 09.03.2024 - Mulți romani se confrunta cu dificultați cand vine vorba despre consumarea unei mese cu grasimi puține. Medicul nutriționist Mihaela Bilic a dezvaluit care este alimentul cu conținut de grasimi mai mic decat carnea sau ouale. Ce este recomandat sa mananci, de fapt, pentru a nu-ți pune in pericol sanatatea.…

Retete de pui chinezesc

09:05, 07.03.2024 - Mancarea chinezeasca se poate gati foarte ușor acasa, iar la baza stau cateva ingrediente simple și arome care sa completeze gustul perfect al preparatului. Iata care sunt cele mai iubite rețete de pui chinezesc.Iți recomandam cele mai gustoase și ușor de pregatit rețete de pui chinezesc. Arome specifice…

Cand se adauga carnea și legumele pentru cea mai gustoasa ciorba. Bunicile procedeaza așa de zeci de ani

13:20, 19.02.2024 - Ciorba este unul dintre cele mai iubite preparate, potritiv chiar și pentru cei mai pretențioși. Foarte mult conteaza, insa, ca acest fel de mancare sa fie pregatit ca la carte. Puține gospodine știu cand se adauga carnea și legumele, de fapt, astfel incat sa fie bine fierte. Iata cele mai bune sfaturi,…


Ce parere ai despre aceasta stire?