Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CFR Calatori anunta: Alte sapte trenuri nu circula, luni, ca urmare a conditiilor meteo!

Publicat:

Listei trenurilor care nu vor circula, in prima zi a acestei saptamani, ca urmare a vremii rele, i se adauga alte sapte trenuri- majoritatea InterRegio, care ar fi trebuit sa plece catre destinatii, indeosebi catre orasul Galati, in cursul acestei dupa-amieze. Este vorba, precizeaza reprezentantii CFR Calatori intr-un comunicat de presa in care se anunta [...] CFR Calatori anunta: Alte sapte trenuri nu circula, luni, ca urmare a conditiilor meteo!

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sorin Grindeanu anunța: La inceputul lunii august probabil ca vom circula pe primii kilometri din autostrada A7

13:00, 29.04.2024 - Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat luni, cu ocazia unei vizite de lucru pe santierul autostrazii Moldova (A7), lotul 1 al tronsonului Ploiesti-Buzau, ca la finalul lunii iulie sau inceputul lunii august se va putea circula pe primii 14 kilometri de autostrada.

Finalizarea lucrarilor la stația de metrou Piața Unirii 2 se amana, din cauza condițiilor meteo

12:51, 26.04.2024 - Lucrarile la statia de metrou Piata Unirii 2, accesul C, iesirea spre Hanul lui Manuc, se vor prelungi pana pe 10 mai, din cauza conditiilor meteo nefavorabile din ultima perioada, a anuntat Metrorex.

Lucrarile la stația de metrou Piața Unirii 2 vor fi prelungite din cauza condițiilor meteo

12:35, 26.04.2024 - Lucrarile la stația de metrou Piața Unirii 2, accesul C, ieșirea spre Hanu′ lui Manuc, se vor prelungi pana in 10 mai, ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile din ultima perioada, a anunțat vineri Metrorex.

Un autobuz plin cu calatori a lovit trei femei pe o trecere de pietoni din Galați. Una dintre victime, dusa la spital

12:35, 20.04.2024 - Trei persoane au fost ranite, dupa ce au fost lovite de un autobuz al societații locale de transport public, in timp ce traversau strada. In autobuz se aflau circa 40 de persoane, insa din fericire niciuna dintre acestea nu a suferit vreo leziune.

Numarul trenurilor care circula spre litoral va fi suplimentat in minivacanța de 1 Mai și Paște, anunța CFR Calatori

12:51, 12.04.2024 - CFR Calatori suplimenteaza numarul trenurilor spre litoral in minivacanța de 1 Mai și Paște.„Cu prilejul minivacanței de 1 Mai și Paște, pentru facilitarea deplasarii pasagerilor spre destinațiile de vacanța, dar și spre domiciliu pentru a fi alaturi de cei dragi de sfintele sarbatori de Paște, CFR…

VIDEO - Imagini șocante la metroul din București! Un tren de calatori, surprins in timp ce circula cu ușile deschise. Reacția Metrorex

14:05, 04.04.2024 - Scene șocante au fost inregistrate la metroul din București, unde un tren a fost surprins in timp ce circula cu ușile deschise. Imaginile, filmate din interiorul trenului, arata ca erau oameni in interior.

Scene șocante la metroul din București! Un tren de calatori circula cu usile deschise: „Metrorex, siguranta si incredere” / VIDEO

09:35, 04.04.2024 - Au fost surprinse scene șocante la metroul din București! Un tren a fost filmat in timp ce circula cu ușile deschise. Imaginile au fost capturate din interiorul acestuia, fiind o dovada a faptului ca se aflau oameni acolo. Videoclipul a devenit viral pe rețelele de socializare. Mesajul pe care l-a publicat…

Din 14 iunie va circula un tren direct din București spre Istanbul /Halkali, Varna, Sofia și retur

14:15, 02.04.2024 - In perioada 14 iunie – 14 octombrie 2024, trenul internațional „Romania” va asigura zilnic legatura directa de la București catre Istanbul /Halkali, Varna, Sofia și retur, informeaza, marți, CFR Calatori, conform Mediafax.


Ce parere ai despre aceasta stire?