Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CERNAVODĂ. Individ acuzat că și-a violat fiica vitregă timp de 4 ani, arestat preventiv

Publicat:

Un individ din Cernavoda a fost arestat preventiv, sub acuzația ca, în perioada martie 2011 – ianuarie 2014, a întreținut în mod repetat raporturi sexuale prin constrângere cu fiica sa vitrega.

La momentul primelor raporturi sexuale, fata avea 17 ani și 5 luni, fapta fiind repetata pâna când aceasta a împlinit vârsta de 21 de ani.

Potrivit Poliției Cernavoda, pe toata aceasta perioada, barbatul - prin loviri și amenințari repetate - a reușit sa-i induca o stare de temere fetei și familiei acesteia, astfel încât…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat din Brașov și-ar fi violat de nenumarate ori nepoata in varsta de doar 5 ani. Individul a fost arestat

20:01, 09.03.2024 - Un barbat de 35 de ani dintr-o localitate limitrofa municipiului Brasov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat ca si-ar fi violat in mod repetat nepoata in varsta de 5 ani, a informat, sambata, Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov.

Un barbat din Arad, pastor in comunitarea sa, a fost arestat dupa ce și-ar fi violat cele trei fiice timp de 16 ani

13:00, 26.02.2024 - Un barbat de 48 de ani din judetul Arad a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca, timp de 16 ani, si-a violat fiicele minore. Fata cea mare, care acum este majora, s-ar fi destainuit unor colegi, iar astfel Politia a deschis o ancheta, scrie News.ro


Ce parere ai despre aceasta stire?