Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cercetatorii se tem de o EXPLOZIE uriasa in Marea Barents

Publicat:

nu seamana, din punctul de vedere al topografiei, cu alte bazine. El este acoperit de uriase "protuberante", care ar putea exploda in orice moment, amanand o cantitate considerabila de metan in apa si in atmosfera, scrie publicatia stiintifica PNAS.

Citeste articolul mai departe pe incomemagazine.ro…  

Sursa articol: incomemagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Batalia coloșilor: Pfizer a caștigat un proces cu rivalii de la AstraZeneca. Au de platit o suma uriașa

19:30, 20.05.2024 - AstraZeneca datoreaza Pfizer daune de 107,5 milioane de dolari, potrivit deciziei unui juriu federal din Delaware, care a constatat ca medicamentul de succes Tagrisso al AstraZeneca a incalcat drepturile de brevet ale Wyeth, detinuta de Pfizer, transmite Reuters, informeaza News.ro.

Veste uriașa: un plasture ce poate fi aplicat fara durere pe scalp va face sa dam uitarii problemele legate de caderea parului

06:25, 11.05.2024 - Cercetatorii de la MIT, Brigham and Women’s Hospital și Harvard Medical School au dezvoltat un nou tratament potențial pentru alopecia areata, o boala autoimuna care provoaca caderea parului și afecteaza persoane de toate varstele, inclusiv copii. In esența, chelia ar putea sa dispara de pe capul barbaților!

Explozie uriașa intr-o baza militara din Cambodgia

12:50, 29.04.2024 - Zeci de militari au murit in urma unei explozii uriașe care s-a produs la o baza militara din sud-vestul Cambodgiei. Explozia a distrus mai multe cladiri, inclusiv cateva case din apropiere. Autoritațile au innceput o ancheta.

Cercetatorii sunt șocați! Numarul tinerilor diagnosticați cu cancer a crescut cu 80%

17:30, 22.04.2024 - Explozie de cancere in randul tinerilor! Cercetatorii spun ca cifrele sunt cu adevarat alarmante și au și cateva teorii legate de numarul tot mai mare al cazurilor de cancer depistate la persoanele tinere, de sub 50 de ani. Oamenii de știința trag un semna de alarma, dupa ce au constatat ca numarul…

Ultima ora! Explozie uriașa la un bloc din Craiova: Sunt mai multe victime

22:35, 17.04.2024 - Ultima ora! Explozie uriașa la un bloc din Craiova: Sunt mai multe victimeO explozie neurmata de incendiu la un bloc s-a produs, miercuri seara, in municipiul Craiova. In urma evenimentului, s-a prabușit o parte a etajului 1.

Explozie uriașa la o hidrocentrala din Italia: Sunt 4 morți și 5 persoane disparute

20:30, 09.04.2024 - Patru persoane au murit, alte trei sunt ranite si cinci au fost date disparute in urme unei explozii survenite marti la o hidrocentrala in zona lacului de acumulare de la Suviana, in apropierea orasului italian Bologna, relateaza agentia ANSA, potrivit Agerpres.

Explozie uriașa in județul Neamț! Un barbat de 40 de ani a ajuns de urgența la spital

20:10, 22.03.2024 - Vineri seara, 22 martie 2024, o explozie uriașa s-a produs la Hidrocentrala Stejaru. In urma incidentului, un barbat in varsta de 40 de ani a ajuns de urgența la spital. Pompierii au constatat ca s-a produs o avarie la un intrerupator de 110 KV.

VIDEO. Explozie uriașa la o fabrica din Columbia. Fumul negru a putut fi vazut de la kilometri distanța

08:05, 09.03.2024 - Explozie uriașa la o fabrica situata intr-un port de pe coasta de nord a Columbiei. Flacarile au cuprins cladirea in doar cateva minute, dupa care s-au extins la alte doua. Totul in timp ce o coloana de fum negru a acoperit cerul pe o raza de cațiva kilometri.


Ce parere ai despre aceasta stire?