Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cercetător român: Sindromul COVID lung are peste 200 de simptome! Și cel mai mic efort poate fi epuizant

Publicat:

”La noi, Long COVID nu exista, dupa cum nu exista nici Paxlovid. La noi totul este bine”, mai spune specialistul , intr-o postare pe pagina sa de Facebook. COVID este definit de Organizația Mondiala a Sanatații ca fiind o continuare a semnelor sau apariția de noi semnle la trei luni dupa infecția cu noul coronavirus; dureaza cel puțin doua luni și nu pot fi explicate prin niciun alt diagnostic. Citește și:  Efectele COVID lung, impact devastator asupra funcțiilor cognitive - Ceața cerebrala, echivalenta cu o imbatranire cu 10 ani ”Long COVID face parte dintr-un tablou…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Pentru a evita confuziile de la inceputul pandemiei, OMS definește clar boala transmisa prin aer

17:25, 18.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații și aproape 500 de experți au cazut de acord pentru prima data asupra a ceea ce inseamna ca o boala sa se raspandeasca prin aer, in incercarea de a evita confuzia de la inceputul pandemiei de Covid-19, despre care unii oame

Bate vant de o noua pandemie!

20:00, 03.04.2024 - Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara (EFSA) a avertizat miercuri cu privire la o pandemie de gripa aviara daca virusul devine transmisibil intre oameni, deoarece acestia nu au imunitate la virus, relateaza Reuters. Aceasta avertizare survine la o zi dupa ce in statul american Texas s-a…

Lumea albastra a copiilor cu autism

05:25, 02.04.2024 - In ultimii ani, prevalența autismului a crescut, conform statisticilor realizate la nivel mondial. Insa unii specialiști ca incidența mai mare este asociata, mai degraba, depistarii mai multor cazuri decat factorilor declanșatori. Poate ca vorbim de cazuri care erau acolo și inainte, dar pe care nu…

Inteligența artificiala ”vede” riscul de cancer mamar in urmatorii cinci ani

17:50, 28.03.2024 - Inteligența artificiala (IA) este capabila sa prezica, pe baza rezultatelor radiografiilor și mamografiilor, care este riscul de apariție a cancerului de san in urmatorii cinci ani. Este noul model de inteligența artificiala (IA) conceput de cercetatorii de la Universitatea Duke (SUA), potrivit unui…

Va mai amintiți de Octavian Jurma? Candideaza și el

13:31, 19.03.2024 - Octavian Jurma, specialistul vocal din vremea pandemiei de Covid-19, iși anunța candidatura la alegerile europarlamentare ca independent, „dar nu singur”.  „Scopul meu este simplu. Sa obțin sprijinul Uniunii Europene pentru a menține accesul romanilor la servicii esențiale in urmatoarele domenii: sanatate,…

Peste un miliard de oameni sufera de aceasta afecțiune, iar cifrele vor crește

09:45, 16.03.2024 - Oamenii de știința confirma ca acum sunt peste un miliard de oameni obezi, in lume, scrie Science Alert . Iar, in urmatorii zece ani, obezitatea in randul adulților va crește cu peste 60%, iar obezitatea infantila va crește cu peste 100%, fața de anul 2020 . Cauza nu este legata de cantitatea de mancare,…

La nivel mondial, speranta de viata a scazut cu un an si jumatate in timpul pandemiei Covid-19

12:21, 12.03.2024 - Speranta medie de viata, care a crescut constant timp de decenii in intreaga lume, a scazut brusc in anii 2020 si 2021, in timpul apogeului pandemiei de COVID-19, conform unui studiu publicat marti in jurnalul stiintific Lancet. Speranta de viata a scazut in aceasta perioada in marea majoritate (84%)…

Creștere alarmanta a obezitații infantile

13:20, 06.03.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații atrage atenția ca, pana in 2035, doi din cinci copii vor fi supraponderali sau obezi. In Romania, aproape 40% dintre copii au probleme cu greutatea.    In contextul Zilei Mondiale de Lupta Impotriva Obezitații, marcata anual pe 4 martie, a fost lansata Campania „Controleaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?