Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Centru de Didactica si Educatie Permanenta

Publicat:

Prof. univ. dr. FOTO: FAN ARAD. Prin acest centru, UVVG va deveni un factor inovativ activ in cercetarea stiintifica universitara.

Universitatea de Vest „” din Arad a luat initiativa infiintarii unui Centru de Didactica si , axat pe cercetare – inovare – dezvoltare – formare in domeniile moderne ale educatiei si instruirii in invatamantul preuniversitar.

Cetrul de Didactica si (organizator c.p.I dr. ) pune in aplicare un program axat pe: didactica generala,…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Campania UVVG - „Un zambet pentru fiecare”

13:10, 02.05.2024 - ARAD. Un grup de copii de la Gradinița PP 13 din Arad a vizitat sediul Rectoratului Universitații de Vest „Vasile Goldiș” din Arad cu prilejul primirii premiului de creativitate oferit in cadrul campaniei „Un zambet pentru fiecare”.

Examen de limba chineza la UVVG

09:05, 04.04.2024 - Comunicat UVVG. Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad a organizat  examenul HSK, de certificare a nivelului cunoașterii limbii chineze. Testul,  asemanator cunoscutelor examene Cambridge,... The post Examen de limba chineza la UVVG appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Neurochirurgul Leon Danaila a primit, la Arad, cea mai inalta distincție eparhiala. Momente emoționate pentru celebrul medic FOTO

09:40, 12.03.2024 - Renumitul neurochirurg Leon Danaila s-a aflat la Arad unde a fost elogiat atat de Biserica Ortodoxa, cat și de Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiș”, in cadrul evenimentului „Un om, un destin, o viața”

Un student italian a murit subit in timp ce juca fotbal cu prietenii, la Arad

13:51, 06.03.2024 - Un student italian la Arad a murit subit, marti seara, in timp ce juca fotbal cu prietenii si colegii pe un teren sportiv din oraș, neexistand suspiciuni in acest caz. Medicii legisti urmeaza sa lamureasca din ce cauze a survenit decesul.Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Arad…

Ramona Lile: „UAV a urcat in clasamentul Webometrics”

19:11, 18.02.2024 - Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad se afla in primele 30 de universitați din țara. Clasamentul Webometrics, dat publicitații la finele lunii ianuarie, indica o mai buna plasare a Universitații „Aurel Vlaicu” din Arad in topul mondial, european și național, fața de anii precedenți. Clasamentul realizat…

Fiica lui Liviu Varciu și-a dat demisia de la job și se ocupa de afacerea ei. Carmina are așteptari mari: „Produsele vor fi și intr-un magazin din București”

13:25, 17.02.2024 - Fiica lui Liviu Varciu are 21 de ani și e studenta la Facultatea de Jurnalism de la Universitatea din București. Nu viseaza sa devina jurnalist, ea a renunțat la jobul pe care il avea și acum se dedica afacerii sale. Carmina Varciu e rodul iubirii dintre Liviu Varciu și Ami Teiceanu. Ani de zile, ea…

„Natura pe porțelan” la a doua ediție

12:15, 16.02.2024 - Comunicat UVVG. A II-a ediție a expoziției cu porțelanuri, intitulata „Natura pe porțelan”, este rezultatul colaborarii pe care Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad,... The post „Natura pe porțelan” la a doua ediție appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

UVVG promoveaza medicina traditionala chineza

13:50, 07.02.2024 - ARAD. La inceputul lunii februarie, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș" din Arad a gazduit un eveniment deosebit de captivant, organizat de Centrul de Medicina Tradiționala Chineza (TCM) al universitații: „Medicina Tradiționala Chineza: Terapia cu acupunctura a unor simptome/afecțiuni curente".


Ce parere ai despre aceasta stire?