Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Celia şi-a botezat băiatul! "Mi s-au umplut ochii de lacrimi!" Avem prima fotografie de la fericitul eveniment!

Publicat:

Zi emotionanta pentru Celia! Artista si sotul ei, , si-au crestinat astazi baiatul, pe . Fericitul eveniment a avut loc la biserica de la Ghelari, lacas unde indragostitii s-au casatorit anul trecut!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

EXCLUSIV | Social democrații și-au lansat candidații. Primarul Paval, retragere cu ochii in lacrimi: “viitorul meu mandat va fi de bunic, de tata și de om al acestei comunitați”

01:05, 25.04.2024 - SUPARARI… Conducerea PSD Vaslui a stabilit ordinea de pe listele de consilieri locali pentru alegerile din 9 iunie. O ordine care lasa loc multor discuții, mai ales ca “lupii” tineri din partid, care in mandatul trecut au urlat din toți rarunchii la adversarii politici, vor trebui sa traga tare pentru…

Expoziție de fotografie „Ochii femeilor/Women’s Eyes” la Cinematograful din Targoviște

12:00, 19.04.2024 - Intr-un decor artistic remarcabil, Primaria Municipiului Targoviște și Teatrul Tony Bulandra va invita cu caldura la deschiderea expoziției itinerante „Ochii femeilor/Women’s Eyes”. Evenimentul va avea loc sambata, 20 aprilie 2024, incepand cu ora 11:00, la Galeria de Arta Targoviște, situata in foaierul…

Tanarul din Timișoara, care a murit in salonul de tatuaje, a baut șapte energizante inainte de tragedie. Baiatul s-a stins sub privirea terifiata a prietenului: ”Si-a dat pur si simplu ochii peste cap”

14:50, 13.04.2024 - In urma cu o zi, un tanar de 23 de ani a murit subit intr-un salon de tatuaje. O posibila cauza decesului a fost stabilita, in urma cu puțin timp. Baiatul a baut șapte energizante inainte de tragedie. Totul s-a intamplat sub privirile prietenului sau tatuator.

Andreea Raducan, cu ochii in lacrimi in timpul interviului pentru GSP: „Tata a fost stalpul și omul pe care ma bazam in momentele dificile”

13:30, 22.03.2024 - Fosta gimnasta Andreea Raducan a fost prima invitata a emisiunii „La feminin”, noul proiect video al Gazetei Sporturilor. Campioana olimpica a avut lacrimi in ochi in timpul interviului, atunci cand a vorbit despre moartea tatalui ei, care a incetat din viața Andreea Raducan (40 de ani) a ramas fara…

Banc: „Florile astea imi amintesc de ochii tai”. Continuarea te va face sa razi cu lacrimi

12:30, 22.03.2024 - De maine este weekend, așa ca a venit momentul sa te relaxezi! Uita de griji și probleme cu cateva bancuri amuzante. Iți prezentam glumele care te vor face sa razi cu lacrimi. Cele mai tari din toate timpurile.

STATI CU OCHII LA CER! TREI FENOMENE EXTRAORDINARE! Spirale ciudate, eveniment astronomic deosebit – Cometa 12P/Pons-Brooks si eclipsa totala de Soare!

11:20, 06.03.2024 - MARTIE ESTE CEA MAI BUNA LUNA A ANULUI PENTRU AURORE. Un studiu vechi de 75 de ani arata ca martie are mai multe zile active din punct de vedere geomagnetic decat oricare alta luna a anului. (Octombrie fiind una asemanatoare) Acest lucru se datoreaza efectului Russell-McPherron. Pe scurt, fisurile tind…

VIDEO La 34 de ani, a spus adio tenisului cu ochii in lacrimi

12:45, 05.03.2024 - Ocupant al locului 242 in ierarhia mondiala, Steve Johnson a fost eliminat in semifinalele calificarilor de la Indian Wells, iar la finalul partidei cu Emilio Nava a spus adio tenisului de camp. Desparțirea nu a fost una deloc ușoara, jucatorul in varsta de 34 de ani fiind surprins plangand.

Activista care a ajutat mii de copii cere ajutor acum pentru fiul sau. „Nu ma pot uita in ochii copilului meu și sa ii spun ca nu mai pot”

15:40, 04.03.2024 - O activista renumita in județul Dambovița pentru activitatea ei caritabila, Nicoleta Ionița, are acum nevoie de ajutor pentru propriul copil. Baiatul de 16 ani are scolioza care necesita purtare de corset și kinetoterapie.


Ce parere ai despre aceasta stire?