Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Celebrul traficant Romi Copil, reţinut din nou pentru droguri

Publicat:

, proaspat eliberat din puscarie pentru trafic de droguri, a fost retinut, miercuri, la Arad, in urma perchezitiilor coordonate de DIICOT Timisoara. La audieri a fost adus si un politist de frontiera din Arad.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

DIICOT a prins un 'pește mare', la Constanța: Traficant de cocaina si alte droguri, retinut

17:55, 23.04.2024 - Un barbat a fost retinut, marti, pentru trafic de droguri de mare risc dupa ce a fost depistat ca detinea si comercializa cocaina si alte substante psihoactive, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

Traficant de droguri din Horia, reținut de DIICOT

12:30, 04.03.2024 - DDIICOT Hunedoara a reținut trei traficanți de droguri de risc și de mare risc, care aveau „piața de desfacere” și in județul Arad. Unul dintre ei este originar din satul Horia, comuna Vladimirescu.

Gheboasa, prins cu droguri. Cazul are legatura cu minorul reținut in Targoviște pentru trafic

16:25, 02.03.2024 - Cantarețul de trap Gabriel Gavriș „Gheboasa”, targoviștean de origine, este cercetat pentru consum de droguri dupa ce a fost prins cu canabis pe o strada din capitala. Cazul insa are legatura cu cel al minorului din Targoviște reținut de polițiști pentru trafic de droguri in unitați de invațamant din…

Incredibil, dar adevarat. Bucureștiul a ajuns peste Munchen, Paris, Amsterdam și Stockholm

10:00, 01.03.2024 - E adevarat! Regiunea București-Ilfov figureaza in topul regiunilor europene NUTS 2 ca PIB/locuitor calculat in 2022 la paritatea puterilor de cumparare standard, potrivit datelor publicate recent de Eurostat . In cazul Luxemburgului, aflat intre Franța, Germania și Belgia, rezultatul economic este obținut…

Copii fugiți din centrul de plansament Lipova, prinși de jandarmii din Timișoara cu droguri asupra lor

17:06, 23.02.2024 - Trei copii instituționalizați, fugiți de la Centrul de Plasament Lipova, dintre care unul avand asupra sa substanțe susceptibile a fi droguri de risc, au fost gasiți de in gara municipiului Arad.

Control la DRDP Timișoara din cauza starii jalnice a drumurilor nationale si a autostrazii din judetul Arad

10:40, 22.02.2024 - Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a dispus un control la una dintre unitațile din subordine, și anume la DRDP Timișoara, din cauza unor nereguli aparute la drumurile din județul Arad.

Un student din Republica Moldova a murit, dupa ce a cazut in Bega și s-a inecat. Tocmai iși sarbatorise ziua de naștere

12:26, 21.02.2024 - Un student de 19 ani din Republica Moldova, care a cazut, miercuri, 21 februarie, in Canalul Bega, in zona Parcul Copiilor din Timișoara, a murit, transmit TimișOnline și Opinia Timișoarei.UPDATE ora 11.00. Victima nu a raspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarata decedata. Poliția județeana…

Traficant de droguri, batut pe strada de parinții clientului. Barbatul a fost reținut de politistii veniți la locul scandalului

18:45, 17.02.2024 - Un traficant de droguri din Iași a fost batut de parintii unui client, in timp ce incerca sa-i vanda tanarului substanțe interzice. Baiatul se afla sub tratament pentru a scapa de dependența de droguri.


Ce parere ai despre aceasta stire?