Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai răcoritoare deserturi, perfecte pe vreme caniculară. Secretele lor, explicate de bucătari

Publicat:

Pe perioada sezonului cald, cand temperaturile din locuințe sunt de multe ori ridicate, ultimul lucru pe care ni-l dorim este sa aprindem aragazul sau cuptorul. Cu toate acestea, un desert racoritor este o soluție foarte buna intr-o zi de vara.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretele unui gratar perfect, dezvaluite de bucatari. Cum sa surprinzi pe toata lumea de 1 Mai

14:15, 30.04.2024 - Ziua de 1 Mai reprezinta o ocazie foarte buna de ieșit la gratar, in aer liber, pentru foarte mulți romani. De multe ori, masa se poate transforma intr-o nereușita, daca nu ținem cont de anumite detalii.

VIDEO: Cum se produce sapunul din lapte de capra, la Rimetea. Secretele unui produs cosmetic natural explicate de Zsuzsa Tulit

20:25, 16.04.2024 - VIDEO: Cum se produce sapunul din lapte de capra, la Rimetea. Secretele unui produs cosmetic natural explicate de Zsuzsa Tulit Zsuzsa Tulit face la Rimetea sapun natural. Insa nu orice fel de sapun, ci unul facut din lapte de capra. Capre care pașunesc plante medicinale. Sapunul pe care in produce,…

ALEGERI PERFECTE PENTRU PISICUȚA TA Secretele jucariilor pentru pisici

09:35, 14.04.2024 -   Lucruri pe care trebuie sa le știi neaparat despre jucariile pentru pisici   Cu cat sunt mai scumpe cu... The post ALEGERI PERFECTE PENTRU PISICUȚA TA Secretele jucariilor pentru pisici first appeared on Informatia Zilei .

Cum se vor „apara” organizatorii de la Paris de o eventuala vreme caniculara pe durata JO 2024

15:00, 06.04.2024 - Jocurile Olimpice de la Paris vor avea loc in vara acestui an, in perioada 26 iulie - 11 august, iar RMC Sport vorbește despre faptul ca problemele climatice din ultima perioada sporesc riscul unei veri fierbinți in Capitala Franței.

Secretele pentru cura cu papadie, explicate de un nutriționist. Vindeca mai multe afecțiuni

20:15, 01.04.2024 - Nutriționistul Luminița Catana ofera detalii despre o cura mai puțin obișnuita și cunoscuta: cea cu papadie. Se face primavara și are un rol detoxifiant, de stimulare a drenajului limfatic și de susținere a funcției hepatice. Este important de știut ca papadia poate fi adaugata in diferite smoothie-uri,…

Secretele neobișnuitei cure cu papadie, explicate de un nutriționist. Vindeca mai multe afecțiuni

13:20, 01.04.2024 - Nutriționistul Luminița Catana ofera detalii despre o cura mai puțin obișnuita și cunoscuta: cea cu papadie. Se face primavara și are un rol detoxifiant, de stimulare a drenajului limfatic și de susținere a funcției hepatice.

Care sunt secretele casniciei perfecte dintre Radu Valcan și Adela. Ce spune prezentatorul tv de la Insula Iubirii despre familie

16:40, 29.02.2024 - Radu Valcan și Adela Popescu, casatoriți de noua ani și impreuna de 14 ani, se straduiesc sa mențina armonia in casnicia lor. Iata ce spune prezentatorul tv de la Insula Iubirii despre familia lor.

Andreea Raicu, mesaj dur pe rețelele de socializare la adresa familiilor „perfecte”

08:40, 08.02.2024 - Andreea Raicu, mesaj dur pe rețelele de socializare la adresa familiilor „perfecte” Continue reading Andreea Raicu, mesaj dur pe rețelele de socializare la adresa familiilor „perfecte” at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?