Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai multe metode de planificare familială, necunoscute în mediul rural

Publicat:

De asemenea, studiul arata ca gravida din mediul rural nu merge la medic pentru a discuta pe marginea calendarului de consultatii si investigatii care ar trebui facute in cele noua luni de sarcina.

„Nu se primesc sau nu se completeaza carnetele de gravida, in general. Respondentii nu fac diferentiere intre investigatiile de rutina si cele recomandate intr-o sarcina cu risc”, se arata in studiul , citat de Agerpres.

Totodata, raportul arata ca prima consultatie prenatala este solicitata tardiv, doar in momentul in care apar semne de boala. „Unele gravide…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Județele din Romania unde numarul medicilor de la privat l-a depașit pe cel de la stat

12:45, 20.04.2024 - Numarul medicilor din sistemul public este aproape dublu fața de cel din sistemul privat, dar aceștia sunt concentrați in marile orașe. In 2000, in sistemul privat erau 21.000 de medici, fața de aproximativ 40.000 la stat, potrivit datelor Institutului Național de Statistica. In ultimii 25 de ani, numarul…

De fiecare data cand a fost la guvernare PSD a aratat respect pentru pensionari!

16:20, 29.03.2024 - De fiecare data cand a fost la guvernare PSD a aratat respect pentru pensionari! La Bascov a avut loc astazi reuniunea zonala a organizațiilor pensionarilor social democrați din 11 județe. Au fost prezenți la aceasta președinți de organizații și membri ai #OPSD din Argeș, Dambovița, Dolj, Gorj, Giurgiu,…

Mitul legumelor romanești sanatoase. Utilizarea pesticidelor in marile bazine legumicole din sudul țarii a crescut ALARMANT intr-un singur an

10:36, 13.03.2024 - ”Autoritatea Naționala Fitosanitara a prelevat și a analizat in anul 2023, un numar total de 2.122 de probe de legume, din care 1.323 probe au fost analizate la Laboratorul pentru Controlul Reziduurilor de Pesticide in Plante și Produse Vegetale ( LCRPPPV ) – București și 799 probe la Laboratorul Regional…

Mitul legumelor romanești sanatoase. Utilizarea pesticidelor in marile bazine legumicole din sudul țarii a crescut ALARMANT intr-un singur an

21:55, 12.03.2024 - ”Autoritatea Naționala Fitosanitara a prelevat și a analizat in anul 2023, un numar total de 2.122 de probe de legume, din care 1.323 probe au fost analizate la Laboratorul pentru Controlul Reziduurilor de Pesticide in Plante și Produse Vegetale ( LCRPPPV ) – București și 799 probe la Laboratorul Regional…

Femeile social-democrate, in vizita la Caminul pentru persoane varstnice Constanta

15:36, 06.03.2024 - "Femeile sunt fundamentul unei societati echitabile si progresiste, iar contributia lor este esentiala pentru construirea unui viitor mai bun pentru toti Viata, arta, chiar si energia se declina la feminin. Ambitioase, dinamice, cu placerea muncii, emotive si eficace, femeile fac ca interventia lor…

De ce se spune ca nu este bine sa speli lunea si alte superstiții similare

14:40, 27.02.2024 - Toate lucrurile incep bine de lunea, cu spor, insa trebuie sa știm anumite aspecte atunci cand vine vorba de lucrurile casnice. Nu este bine sa speli rufe lunea, asta in caz ca nu știai acest aspect. Iata de ce.De ce nu este bine sa speli luneaCu siguranța nu știai acest lucru, insa lunea nu se spala…

Atac cibernetic in 15 spitale din Romania. Nu se pot inregistra serviciile medicale, camerele de garda sunt pline de pacienți

10:20, 12.02.2024 - 15 spitale nu pot raporta servicii medicale din cauza unui atac cibernetic suferit luni dimineața. Printre acestea se numara cel puțin trei spitale din București: Institutul Marius Nasta, Institutul Clinic Fundeni și Spitalul de Urgența Bagdasar-Arseni. Aceste unitați medicale foloseau un sistem informatizat…

Trucul INCREDIBIL care-ți poate salva viața daca te prinde o furtuna cu fulgere

22:55, 10.02.2024 - Cercetatorii care au analizat astfel de furtuni spun ca este mai bine sa renunțam la umbrela și sa lasam ploaia sa ne ude bine pe cap. In acest fel, ne marim șansele de a scapa teferi daca ne lovește fulgerul.Un studiu realizat la o universitate din Germania a aratat ca apa de ploaie de pe scalp acționeaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?