Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai bizare recorduri sexuale. Femeia cu cel mai puternic vagin şi tânăra cu 200 de orgasme pe zi

Publicat:

Trupul si mintea umane sunt constructii uimitoare capabile sa bata recorduri inimaginabile, inclusiv in materie de sex. In lume, au fost inregistrate cazuri ciudate de comportament sexual dar si recorduri batute cu ajutorul organelor genitale.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Familiei lui Navalnii i se refuza in continuare accesul la trupul neinsuflețit al opozantului. Motivul oferit de anchetatori

11:55, 19.02.2024 - Rudelor opozantului rus Aleksei Navalnii li s-a interzis pentru a treia zi accesul la trupul neinsufletit al acestuia, a declarat luni echipa sa, precizand ca mama barbatului nu a fost lasata sa intre in morga unde s-ar putea afla cadavrul, relateaza AFP.

Cadavrul lui Navalnii este de negasit! Unde este trupul disidentului rus?

16:55, 17.02.2024 - Cadavrul principalului opozant rus al Kremlinului, Aleksei Navalnii, nu a ajuns la singura morga din Salekhard, orasul din apropierea inchisorii din regiunea arctica unde Navalnii a murit subit.

Descoperire macabra. Femeie gasita moarta intr-un baraj de pe raul Olt

15:00, 12.02.2024 - Purtatorul de cuvant al Politiei Valcea, Loredana Sandu, a precizat ca batrana ar fi plecat de dimineata de acasa fara sa anunte familia unde merge.Trupul ei a fost observat plutind intr-un baraj din partea de nord a municipiului Ramnicu Valcea de catre o persoana care a sesizat prin 112 evenimentul."La…


Ce parere ai despre aceasta stire?