Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel puțin trei persoane decedate în urma unei alunecări de teren la un sit minier din Indonezia

Publicat:

Trei persoane au decedat, iar cinci au fost date disparute dupa ce o alunecare de teren a ingropat mai multi muncitori care lucrau pe un sit minier ilegal de exploatare a aurului din provincia indoneziana , a anuntat joi un oficial, potrivit DPA, potrivit AGERPRES.

Un numar de 15 mineri au fost salvati in urma acestui incident care a avut loc miercuri seara in districtul , a precizat , seful agentiei locale de cautare si salvare.

CITEȘTE ȘI: Care este cea mai potrivita ORA pentru a face mișcare

Persoanele disparute au fost cautate cu…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel puțin 12 persoane decedate și peste 50 disparute, dupa o alunecare de teren provocata de precipitații extreme in R.D. Congo

14:20, 15.04.2024 - Cel putin 12 persoane au murit si peste 50 sunt in continuare date disparute dupa ce ploile torentiale au provocat prabusirea unei ravene in apele unui rau din sud-vestul Republicii Democratice Congo, a precizat duminica un oficial local si lider al societatii civile, informeaza Agerpres, potrivit Reuters.

Alunecari de teren in Congo: Cel putin 12 morti si 50 de disparuti

12:45, 15.04.2024 - Cel putin 12 persoane au murit si peste 50 sunt in continuare date disparute dupa ce ploile torentiale au provocat prabusirea unui ravene in apele unui rau din sud-vestul Republicii Democratice Congo, a precizat duminica un oficial local si lider al societatii civile, potrivit Reuters, potrivit Agerpres.

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Cutremur de 7,4 in Taiwan. Cel puțin șapte persoane decedate, 700 ranite și 70 disparute

12:05, 03.04.2024 - Un cutremur puternic s-a inregistrat miercuri dimineața in estul Taiwanului. Cel puțin șapte persoane au murit, 700 au fost ranite și 70 sunt date disparute. Dintre cele peste o suta de cladiri avariate, cateva zeci sunt inclinate și pe punctul de a se prabuși.

VIDEO. Cutremur de 7,4 in Taiwan. Cel puțin șapte persoane decedate, 700 ranite și 70 disparute

11:06, 03.04.2024 - Un cutremur puternic s-a inregistrat miercuri dimineața in estul Taiwanului. Cel puțin șapte persoane au murit, 700 au fost ranite și 70 sunt date disparute. Dintre cele peste o suta de cladiri avariate, cateva zeci sunt inclinate și pe punctul de a se prabuși.

Autostrada Sibiu – Pitești: risc de alunecari de teren la tunelul de sub Dealul Momaia

13:15, 21.03.2024 - „A1 Curtea de Argeș-Tigveni, ne apropiem de munți. Vinerea trecuta am filmat cei aproape 10 kilometri ai Secțiunii 4 din cea mai așteptata (și mai importanta) autostrada din țara noastra, Sibiu-Pitești. Drona surprinde mai intai viaductul peste o vale adanca și lata traversata la sol de Str. Bușaga…

Drum afectat de alunecari de teren, pus in siguranța de Consiliul Județean Salaj

09:45, 14.03.2024 - Pe drumul județean 108 A Cizer – Plesca – Crasna – Varșolț, la ieșire din localitatea Cizer, unde malul Vaii Boianului s-a erodat provocand surparea drumului, Consiliul Județean Salaj a intervenit cu lucrari de consolidare și regularizare. Acestea au inclus montarea de gabioane (coș umplut cu pietriș)…

Noua muncitori au disparut in urma unei alunecari de teren intr-o mina de aur din Turcia

20:40, 13.02.2024 - Noua persoane sunt date disparute dupa ce o alunecare de teren s-a produs intr-o mina de aur din estul Turciei, au anunțat autoritațile turce, potrivit BBC. Alunecarea de teren s-a produs marți, la ora locala 14:28. Un torent de noroi s-a format in valea in care se afla mina, conform mediafax.Ministrul…


Ce parere ai despre aceasta stire?