Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel puţin 90 de morţi în accidentul aviatic din RD Congo.

Publicat:

Cel putin 90 de persoane au murit dupa ce un avion de pasageri s-a prabusit vineri pe aeroportul din Kisangani, in nord-estul , informeaza CNN, citat de NewsIn. Boeingul 727 a incercat sa aterizeze in conditii meteorologice nefavorabile, a anuntat compania , care figureaza pe lista UE a transportatorilor aerieni ce au interdictie in spatiul aerian european. Avionul plecase din capitala Kinshasa si avea ca destinatie orasul Goma, din est, dar a ...

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine sunt cei trei tineri morți in accidentul din Vaslui. Ionela și George urmau sa se casatoreasca

12:50, 20.05.2024 - Un accident cumplit a avut loc in Codaești, județul Vaslui, in urma cu o zi. Trei motocicliști au murit in urma impactului avut cu un autoturism condus de o femeie de 20 de ani. Doi dintre tineri urmau sa se casatoreasca peste cateva zile.

Accident aviatic pe aerodromul Strejnic din Prahova

20:35, 18.05.2024 - Un nou accident aviatic a avut loc pe aerodromul din Strejnic, din județul Prahova. Din fericire, incidentul s-a soldat fara victime. O comisie din cadrul AIAS s-a deplasat la fața locului. Accidentul aviatic a avut loc in cursul acestei zilei pe Aerodromul Strejnic din Prahova. La fața locului s-a…

Cel puțin 19 morți dupa ce o autostrada din China s-a prabușit

10:30, 01.05.2024 - O porțiune a unei autostrazi s-a prabușit miercuri dimineața in sudul Chinei, iar cel puțin 19 oameni au murit, au anunțat oficialii locali, conform Hotnews . Optsprezece mașini au cazut dupa ce o porțiune de autostrada s-a surpat in zona orașului Meizhou din provincia Guangdong, in urma ploilor puternice…

Alunecari de teren in Congo: Cel putin 12 morti si 50 de disparuti

12:45, 15.04.2024 - Cel putin 12 persoane au murit si peste 50 sunt in continuare date disparute dupa ce ploile torentiale au provocat prabusirea unui ravene in apele unui rau din sud-vestul Republicii Democratice Congo, a precizat duminica un oficial local si lider al societatii civile, potrivit Reuters, potrivit Agerpres.

Declarațiile dureroase ale apropiaților celor trei tineri morți in accidentul din Neamț. Familia este devastata: ”Foarte multa durere”

16:41, 31.03.2024 - O tragedie de proporții s-a produs, duminica, in Neamț. Trei tineri au murit in urma unui accident rutier foarte grav. Familiile lor sunt devastate, iar apropiații au facut declarații dureroase. Cei trei tineri erau foarte apreciați de cei din jurul lor.

Tragedie la un raliu din Ungaria: 4 morți și cel puțin 7 raniți, dupa ce o masina a intrat intr-un grup de spectatori

18:15, 24.03.2024 - O masina de raliu a intrat, duminica, intr-un grup de spectatori in Ungaria, provocand moartea a patru persoane si ranirea altor cateva, a anuntat politia, relateaza AP, potrivit News.ro. 

Cel putin trei morti si 38 de raniti, inclusiv copii, in centrul Ucrainei, intr-un atac rus la Krivoi Rog

22:45, 12.03.2024 - Cel putin trei persoane au fost ucise, iar alte 38 ranite - inclusiv copii -, intr-un atac rus, marti, care a atins un bloc la Krivoi Rog, in centrul Ucrainei, anunta autoritatile ucrainene, relateaza AFP, potrivit news.ro ”Trei morti si 38 de raniti. Sunt copii raniti”, anunta pe Telegram ministrul…

Rușii anunța o „operațiune speciala” in Caucazul de Nord: cel puțin șase morți

11:45, 03.03.2024 - Șase presupusi militanti ar fi fost uciși intr-o operatiune speciala raportata in Ingusetia, republica din Caucazul de Nord parte a Federației Ruse, susțin responsabili locali din domeniul securitații.


Ce parere ai despre aceasta stire?