Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai sexy îngeraş Victoria's Secret face reclamă la parfum doar în chiloţi FOTO

Publicat:

In noua campanie, Candice face reclama la parfumul "Bombshell", scrie click.ro. Blondina a renuntat la haine pentru pictorial si a pozat doar intr-o pereche de bikini minusculi Victoria's Secret.

Cei mai sexy ingerași din lume au defilat in show-ul Victoria's Secret

Candice, care este si mamica din octombrie 2016, arata impecabil. Fotomodelul a revenit rapid la formele care au consacrat-o si are contracte pe banda rulanta.

La cum arata nici nu e de mirare. Va lasam s-o admirati si voi in cea mai noua campanie, in imaginile de mai jos.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

ELECTORAL: PSD reclama faptul ca factorii poștali sunt folosiți in campanie electorala

13:16, 30.05.2024 - Purtatorul de cuvant al PSD Dambovița, Costin Cozma, a anunțat intr-o conferința de presa ca partidul pe care il reprezinta va sesiza conducerea Postei Romane cu privire la faptul ca factorii poștali ar fi folosiți pentru propaganda electorala. „Saptamana trecuta vorbeam despre modul in care a decurs…

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine in toamna dupa o pauza de sase ani VIDEO

11:06, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani.

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine dupa o pauza de sase ani

09:35, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani, informeaza Reuters.

„Folosește-ți votul!”, campanie despre alegerile europarlamentare, la Brașov

20:10, 05.04.2024 - Brașovenii sunt invitați,incepand de luni, 8 aprilie, la o serie de dezbateri pentru a afla mai multe despre alegerile europarlamentare, dar și despre cum a beneficiat Romania de sprijin din partea Uniunii Europene. Doua astfel de evenimente vor avea loc in municipiul Brașov și unul in orașul Victoria.…

Știrile Antena Stars. Ce avere a acumulat Adriana Lima de-a lungul anilor. Are o cariera de succes in modeling

16:55, 05.04.2024 - Adriana Lima s-a facut remarcata inca de la 13 ani și a ajuns sa aiba o cariera de model pe plan internațional. A activat la Victoria's Secret timp de 19 ani, iar popularitatea sa a crescut major. De-a lungul anilor a avut și numeroase proiecte care i-au rotunjit veniturile in conturi.

Eroul roș-albaștrilor, Adrian Șut, reclama, dupa Farul - FCSB: „Trebuia sa se continue faza”

23:40, 31.03.2024 - Adrian Șut (25 de ani), marcatorul unicului gol in Farul - FCSB 0-1, a comentat confruntarea de la Ovidiu, in urma careia roș-albaștrii au revenit la 7 puncte de principala urmaritoare, Universitatea Craiova, umatoarea adversara din Superliga. Adrian Șut a adus victoria FCSB-ului in aceasta seara, la…


Ce parere ai despre aceasta stire?