Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai rapid şi delicios desert! Încearcă reţeta de tort de vanilie şi fructe la cană

Publicat:

Prima reteta pe care trebuie sa o incerci dupa post este un tort inedit, cu crema delicioasa de vanilie, care se prepara imediat. E gata in mai putin de 10 minute, nu necesita coacere la un cuptor normal, ci e suficient sa ai unul cu microunde. Foarte simplu de facut, acest desert va fi un rasfat pentru papilele tale gustative.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu pere și nuci. Desert delicios și rapid de post

15:30, 21.04.2024 - Iți este pofta de ceva dulce, dar nu știi ce sa faci? Noi iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu pere și nuci. Un desert rapid și simplu. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de prajitura cu lamaie și cocos. Desert delicios de post

22:50, 17.04.2024 - Daca iți este pofta de ceva dulce, dar nu mai știi ce sa mai faci pentru tine și pe cei dragi, pentru ca ții post, noi avem soluția care ar putea fi potrivita. Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu lamaie și cocos. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de prajitura cu lamaie și capșuni. Desert rapid și simplu

00:01, 28.03.2024 - Iți este pofta de ceva dulce? Daca da, ești in locul potrivit! Iți prezentam o rețeta simpla și delicioasa pentru o prajitura cu lamaie și capșuni. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare. Tot ce trebuie sa faci, pas cu pas.

Rețeta de brioșe marmorate. Un desert de post, ieftin și rapid

19:50, 11.03.2024 - In cazul in care ești in cautarea unui deșert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta brioșe marmotate. Iata cum se prepara acest desert ideal pentru perioada in care ne aflam!

Rețeta de prajitura semiluna cu nuca și ciocolata. Un desert delicios

10:55, 23.02.2024 - Daca vreți sa-i surprindeți pe cei dragi cu un desert delicios, dar nu aveți idee ce sa gatiți, atunci nu va faceți probleme, deoarece noi venim cu soluția și va prezentam cea mai simpla și delicioasa rețeta pentru prajitura semiluna cu nuca și ciocolata. Este un desert care va reuși sa va incante papilele…

Rețeta de clafoutis cu pere. Desertul tradițional francez delicios și simplu de preparat

19:50, 22.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de clafoutis cu pere. Iata cum se prepara acest preparat dulce, rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Rețeta de prajitura cu avocado și vanilie. Desert rapid și delicios

23:45, 21.02.2024 - Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios? Noi avem soluția! Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu avocado și vanilie. Un preparat simplu și rapid. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de friganele de pui cu mozzarella. Este un preparat delicios și rapid

22:30, 07.02.2024 - Friganelele de pui se prepara foarte simplu și sunt absolut delicioase. Ele se gatesc in doar cateva minute și ai nevoie de puține ingrediente, iar rezulatul va fi perfect. Se pot combina cu o salata verde pentru o cina ideala in familie.


Ce parere ai despre aceasta stire?