Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai falnic brad din Sarmizegetusa Regia s-a prăbuşit. „Dacă ar fi putut vorbi, lumea s-ar fi cutremurat de atâta nedreptate făcută acestui loc”

Publicat:

Cel mai frumos brad din a fost pus la pamant de viscolul inregistrat in acest sfarsit de saptamana. „Statea acolo, infipt alaturi de un fag batran, de mai bine de 70 de ani”, spune .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce a putut face o clienta dupa ce nu a mai gasit loc la programarea pentru gene. Gestul extrem a uluit pe toata lumea

16:30, 26.04.2024 - Un incident de-a dreptul șocant a avut loc la un salon de infrumusețare din Chicago, unde furia unei cliente care nu a primit programarea dorita s-a transformat intr-un act de violența extrema. Iata despre ce este vorba!

Ce a putut face o clienta dupa ce nu a mai gasit loc la programare pentru gene. Gestul extrem a uluit pe toata lumea

16:15, 26.04.2024 - Un incident de-a dreptul șocant a avut loc la un salon de infrumusețare din Chicago, unde furia unei cliente care nu a primit programarea dorita s-a transformat intr-un act de violența extrema. Iata despre ce este vorba!

Mircea Badea, parere sincera despre desființarea Bacalaureatului in Romania. Nu s-a mai putut abține: „Școala nu-i pentru toata lumea”

15:56, 22.03.2024 - O posibila desființare a examenului de Bacalaureat a starnit controverse in randul vedetelor din Romania. Mircea Badea a reacționat dur in emisiunea pe care o modereaza la Antena 3 CNN. Inițiativa ar fi fost pornita de o asociatie de elevi din țara. Iata declarațiile taioase ale prezentatorul tv! Mircea…

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

Dezvaluiri socante facute de Ion Tiriac! Ce a putut face magnatul cu propria avere. Marturia care va surprinde pe toata lumea

08:16, 15.03.2024 - Dezvaluiri socante facute de Ion Tiriac! S-a aflat ce a putut sa faca magnatul cu propria sa avere. Ion Tiriac este al doilea cel mai bogat roman in 2024, cu o avere de aproximativ doua miliarde de dolari.Vezi AICI ce a putut sa faca Ion Tiriac cu propria sa avere..

Știrile Antena Stars. Vedeta care a divorțat de soț dupa 12 ore de la nunta. Care a fost motivul de desparțire: ”Lumea noastra s-a prabușit”

19:10, 07.03.2024 - O vedeta i-a spus „adio” soțului ei la doar cateva ore dupa casatorie. In timp ce se indreptau sare luna de miere, barbatul și-a reluat vechile obiceiuri, la care renunțase in urma cu mai mulți ani. Divorțul oficial a avut loc la 14 luni dupa marele eveniment, dupa ce partenerii și-au dat seama ca nu…

Ce a putut sa faca Gigi Becali in puscarie. Dezvaluirile care vor soca pe toata lumea. Va iesi un mare scandal

10:25, 01.03.2024 - S-a aflat ce a putut sa faca Gigi Becali atunci cand era in puscarie. Dezvaluiri incredibile care vor soca pe toata lumea. Un milionar s-a decis sa dea cartile pe fata si sa il dea de gol pe Gigi Becali. Amanunte uluitoare care au iesit la iveala.Vezi AICI ce a putut sa faca Gigi Becali cand…

Oana Matache si Radu Siffredi, moment necontrolat la Power Couple. Cei doi nu s-au putut abtine: „Am vazut-o cum statea acolo legata”

11:46, 27.02.2024 - In ediția de luni, 26 februarie 2024, a emisiunii Power Couple de la Antena 1, concurenții au avut parte de o proba ieșita din comun. Echipele și-au pus din nou relațiile la incercare. Așadar, barbații au fost nevoiți sa-și ‘salve’ partenerele. Cum a reacționat, insa, Radu Siffredi cand a trebuit sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?