Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cei mai dulci bebeluşi, în scene din cele mai cunoscute poveşti - Foto

Publicat:

Cronicile din Narnia: Leul, vrajitoarea si... bebelusul

Un basm frumos, pentru cei mici si pentru adulti deopotriva. Micutul din imagine a gasit momentul potrivit sa se odihneasca pe leul din plus, de doua ori mai mare ca el.

Bebelusul si fabrica de ciocolata

Cu siguranta un bebelus nu are voie sa manance ciocolata, insa cine nu i-ar da voie sa se pozeze cu biletul aurit, cel care ii asigura intrarea in fabrica de ciocolata a lui ?

Bebelusul in

O alta poveste dintre cele mai cunoscute din lume a fost cadru de inspiratie pentru fotograf. Micuta

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Narnia: Un loc unde orice este posibil. Descopera seria la Targul Carții

16:25, 15.05.2024 - „Cronicile din Narnia” este o colecție de șapte volume scrise de C.S. Lewis și publicate intre 1950 și 1956, care invita cititorul de toate varstele sa patrunda intr-un ținut magic, plin de mistere și aventuri.

Ferrero continua sa se extinda și deschide prima sa fabrica de ciocolata in America de Nord

16:50, 08.05.2024 - Producatorul italian de dulciuri Ferrero Group isi continua extinderea inaugurand prima sa fabrica de ciocolata din America de Nord, intr-un moment in care cotatiile futures la cacao sunt in crestere.

Caz halucinant in București! Un barbat și-a aruncat bebelușul in raul Dambovița

11:20, 08.05.2024 - Un caz halucinant cutremura Bucureștiul! Un barbat nu a mai ținut cont de nimic și și-a aruncat bebelușul in raul Dambovița. Oamenii legii au fost sesizați de urgența de mama copilului și sunt in cautari. Micuțul ar fi fost abandonat imediat dupa naștere. Cele mai noi informații despre tragedie.

Carucioarele pentru bebeluși – afla ce model sa alegi pentru a fi cel mai folosit accesoriu pentru micuțul tau

15:25, 29.04.2024 - Procesul continuu de dezvoltare al tehnologiei nu a ocolit nici domeniul produselor pentru copii, unde, spre exemplu, carucioarele pentru bebeluși au parcurs o evoluție semnificativa in ultimele decenii. De la modelele tradiționale, concentrate pe cateva funcții simple, la cele mai moderne și versatile,…

Bebelus de doar 2 luni, batut de mama care este cadru militar

23:05, 17.04.2024 - O femeie, cadru militar, a fost arestata preventiv pentru ca si-ar fi batut fetița de doar doua luni. Bebelușul a ajuns la Spitalul de Pediatrie din Ploiesti la un pas de coma, iar medicii au stabilit ca are nevoie de 50 de zile de spitalizare, informeaza Observatornews. In fata procurorilor, femeia…

COLEGIUL NAȚIONAL DOAMNA STANCA Colegiul Național “Doamna Stanca” și ARPF Satu Mare lanseaza calificarile județene ale festivalului “Chants, sons sur scene”

17:00, 14.04.2024 - Colegiul Național "Doamna Stanca" și ARPF Satu Mare au organizat calificarile județene pentru festivalul de muzica franceza, unde 28 de participanți din trei categorii de varsta au impresionat cu talent și maiestrie lingvistica. The post COLEGIUL NAȚIONAL DOAMNA STANCA Colegiul Național “Doamna Stanca”…

Bebelușul care s-a nascut cu toți dinții. Cum arata micuța și ce au spus medicii despre cazul de-a dreptul uimitor

12:15, 27.03.2024 - Recent, un videoclip postat in mediul online a devenit viral dupa ce o mama a dezvaluit intregii lumi cum arata bebelușul ei care s-a nascut cu dantura completa! Iata ce explicație au medicii pentru aceasta intamplare.

Istoria Internetului – de la termenul de „internet” la viitorul presarat cu inteligența artificiala

13:55, 11.03.2024 - Oh, internetul, o rețea nemarginita de calculatoare și dispozitive interconectate, care comunica și partajeaza informații. Pentru mulți, viața fara aceasta tehnologie suna ca un scenariu de film horror, iar impactul pe care-l are asupra noastra este imens. Il folosim ca sa muncim, sa invațam, sa ne…


Ce parere ai despre aceasta stire?