Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cei doi soți găsiți mumificați în munți, la 75 de ani după dispariția lor, au fost înmormântați

Publicat:

Cizmarul și soția sa invațatoare gasiți mumificați intr-un ghețar din sudul Elveția, la 75 de ani dupa ce au disparut in timpul unei furtuni, au fost ingropați sambata in apropierea satului lor natal, in prezența celor doua fiice ramase in viața, informeaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

14 migranți, gasiți ascunși in porumb la Frontiera Nadlac

11:55, 30.04.2024 - Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac au depistat, ascunși intr-un TIR condus de un roman, paisprezece cetateni din diverse state... The post 14 migranți, gasiți ascunși in porumb la Frontiera Nadlac appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Doi ucraineni au fost gasiți in munți, dupa 3 zile: Barbații au fugit in Romania ca sa nu mearga la razboi

10:26, 13.04.2024 - Salvamontistii din Maramures au recuperat doi ucraineni, dupa o noapte intreaga de cautari. Tineri le-au spus echipelor de cautare ca sunt de trei zile si trei nopti pe drum, in zona zapada fiind mare, iar temperaturile dificile.

Cum au jefuit trei baieți o banca din Texas. „Micii ticaloși” au fost gasiți cu ajutorul parinților VIDEO

10:30, 22.03.2024 - Trei baieți, de 11, 12 și respectiv 16 ani, au fost surprinși de camerele de supraveghere in timp ce jefuiau o banca din Houston, Texas. Minorii au fost numiți de autoritațile federale drept „micii ticaloși”, relateaza NBC.

Cinci schiori au fost gasiți morți in Elveția. Un al șaselea este in continuare cautat

10:06, 11.03.2024 - Cinci schiori au fost gasiti morti in sudul Elvetiei, iar cel de-al saselea membru al grupului este in continuare cautat, a anuntat luni politia, citata de agentia DPA, preluata de Agerpres.

Doar persoanele cu IQ peste medie pot gasi fursecul din imagine. Ai doar 5 secunde la dispoziție

13:21, 04.03.2024 - Incepem saptamana cu un test IQ interesant in care va trebui sa gasiți un fursec foarte bine ascuns in imaginea de mai jos. Trebuie sa il gasiți in doar 5 secunde. Credeți ca puteți? Teste IQ pentru cei cu o privire de vultur Aceste teste de inteligența sau puzzle-uri cu imagini, cum mai sunt ele numite,…

O femeie și un barbat, mama si fiu, au fost gasiti morti intr-un apartament din Targu Mures

23:00, 16.02.2024 - O femeie in varsta de 88 de ani si un barbat, de 57 de ani, mama si fiu, au fost descoperiti decedati, vineri dupa-amiaza, intr-un apartament de pe strada Aleea Carpati din Targu Mures, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ).

Elveția va crește bugetul militar in urma conflictului din Ucraina

19:25, 14.02.2024 - Autoritațile din Elveția, o țara neutra, au anunțat, miercuri, ca vor crește cheltuielile militare in urmatorii ani, decizie care are la baza in principal invazia Rusiei din Ucraina, dar și conflictele din Orientul Mijlociu. Președintele Elveției, Viola Amherd, a declarat ca incepand cu 2035 vor…

Momente de panica intr-un tren, in Elveția! 15 persoane, luate ostatice de un barbat inarmat cu un topor si un cutit

07:30, 09.02.2024 - Din primele informații, agresorul l-a fortat mai intai pe mecanicul trenului oprit in gara Essert-sous-Champvent sa isi paraseasca postul si sa se alature celorlalti pasageri, conform AFP preluata de Mediafax.Politia a fost alertata de ceilalti pasageri, iar negocierile au avut loc partial prin WhatsApp…


Ce parere ai despre aceasta stire?