Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai simplă rețetă de prăjitură cu mere - Cum regăsești gustul minunat al copilăriei

Publicat:

 Rețeta desertului cel mai simplu și rapid - Prajitura cu mere Prajitura cu mere - Ingrediente Cu ce se face blatul: 4 mere4 linguri zahar100 ml uleiscorțișoarazahar vanilatfaina cat cuprinde (cca 300 – 400 g, in funcție de marimea merelor) Cu ce se face crema: 100 g unt2 linguri zaharcacao Prajitura cu mere - Mod de preparare Blatul: Se razuiesc merele, pe varianta mare, se adauga zaharul, uleiul, scorțișoara, zaharul vanilat.Se mixeaza bine, se adauga faina pana se face o crema de consistenta medie.Se tapeteaza un vas cu hartie de copt, se toarna compoziția și se introduce in cuptor cca 45 min…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Salata de dovlecei Frida Kahlo. Rețeta secreta cu care faimoasa pictorița iși incanta musafirii

20:55, 15.06.2024 - Asa a iesit la iveala si aceasta salata de dovlecei, perfecta pentru vara, a carei reteta vine direct de la marile petreceri organizate de Frida si sotul sau Diego Rivera. Asadar, uite cat de simplu este sa iti faci vara mai gustoasa cu o salata de dovlecei de artisti. Uite ce iti trebuie si cum procedezi.Ingrediente…

Rețeta rapida pentru prajitura cu iaurt. Gustoasa și ușor de preparat, va incanta chiar și simțurile celor pretențioși

15:50, 30.05.2024 - Cand vrei ceva bun, ieftin si rapid, incearca aceasta prajitura simpla cu iaurt. Nu este o prajitura de casa cu care sa furi privirile, dar este o prajitura pufoasa, gustoasa si aromata. In functie de preferinte, se pot adauga in compozitie ceva fructe de sezon, bucati de nuca prajita sau ciocolata…

Deliciu de primavara: mancare de fasole verde cu usturoi, roșii și marar. Rețeta, in doar cațiva pași simpli

10:21, 23.05.2024 - Ingrediente necesare pentru aceasta rețeta- 500 g fasole verde proaspata sau congelata- 3-4 roșii mari, coapte- 4-5 caței de usturoi- 1 ceapa medie- 2 linguri de ulei de masline- 1 legatura de marar proaspata- Sare și piper dupa gustCum se prepara mancarica de fasole verde cu usturoi, roșii și mararSpala…

Rețeta de prajitura Seara de Mai 

16:56, 11.05.2024 - Aceasta prajitura se topește in gura, oferind un blat pufos și o umplutura delicioasa de ciocolata. Iata cum poți prepara aceasta minunație chiar și ca incepator in bucatarie.(sursa:https://www.delicatese.net/). Ingrediente pentru blat: 4 oua 1 cana (200 ml) zahar pudra 1 cana faina 3 linguri pudra…

Tiramisu din cozonac ramas de la Paște. Rețeta rapida și delicioasa din doar cateva ingrediente

11:05, 08.05.2024 - Rețeta de tiramisu din cozonac ramas de la Paște este rapida și delicioasa. Vei avea nevoie de doar cateva ingrediente pentru a pune pe masa un desert de-a dreptul delicios. In plus, nu vei face risipa de alimente și te vei bucura de un rasfaț pentru intreaga familie.Tiramisu din cozonac ramas de la…

Cea mai simpla pasca pe care o poți face. Rețeta: amesteci 4 ingrediente și bagi totul la cuptor

13:55, 01.05.2024 - Cu doar patru ingrediente și puțin timp petrecut la cuptor, poți pregati cea mai simpla pasca. Fiind atat de ușor de facut, aceasta rețeta este ideala pentru oricine dorește sa se bucure de tradiție, fara a petrece prea multa vreme in bucatarie. Preparat ideal pentru Paște.

Rețete de prajituri marmorate

09:05, 15.04.2024 - Prajitura marmorata este, de regula, aluatul pufos, fraged, in care adaugi diferite ingrediente și arome care sa se imbine perfect in straturi distincte, pentru a obține un aspect marmorat. Iata și cateva rețete de prajituri marmorate.De regula, daca adaugi cacao sau creme de prajituri, sau așezi prajitura…

Tarta cu umplutura de iaurt

00:30, 29.03.2024 - Ingrediente pentru aluat: (pentru o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm) 3 galbenusuri 120 gr unt topit 105 gr zahar 300 gr faina 5 gr praf de copt Intr-un bol amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si au o consistenta spumoasa. Adaugam untul topit (si racit in prealabil)…


Ce parere ai despre aceasta stire?