Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai mare descoperire din ultimii ani: 20 de sarcofage în stare foarte bună

Publicat:

Arheologii care efectuat sapaturi in apropierea orașului egiptean Luxor au dezgropat 20 de sarcofage in stare foarte buna, aceasta fiind cea mai importanta descoperire a ultimilor ani, informeaza digi24.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire monumentala sub platoul Giza: arheologii detecteaza structuri uriașe folosind un radar de penetrare a solului

05:51, 23.05.2024 - Cercetatorii de la Universitatea Tohoku din Japonia au descoperit o structura gigantica, formata din doua parți, sub platoul Giza din Egipt. Aceasta descoperire fara precedent sugereaza existența unor vestigii datand de acum 4000 de ani.

Descoperire uimitoare printre ruinele Pompeiului. Arheologii au gasit „camera neagra” VIDEO

16:15, 12.04.2024 - O noua descoperire surprinzatoare a fost facuta in ruinele orașului Pompei. Arheologii au dat peste o sala de banchet, cu fresce uluitoare și in stare buna de conservare, care ilustreaza personalitați din Razboiul Troian, relateaza The Guardian.

O descoperire unica in Pompei: ce au gasit arheologii

21:55, 11.04.2024 - Opere de arta impresionante au fost descoperite in cadrul unor noi sapaturi la Pompei, orașul antic roman ingropat de erupția Vezuviului din anul 79 d.Hr. Arheologii italieni spun ca frescele sint printre cele mai bune care au fost gasite in sapaturile din acel oraș. Pardoseala mozaicata a incaperii,…


Ce parere ai despre aceasta stire?